Kako da rešim poruku isteklo vreme prijave?

Da li imate problema prilikom prijavljivanja na Airalo veb sajt uz česte isteke vremenskog ograničenja za prijavu? Shvatamo koliko to može da bude frustirajuće i tu smo da vam pomognemo. 

Isticanje vremenskog ograničenja za prijavu može da bude frustrirajuće, ali postoji da bismo zaštitili bezbednost vašeg naloga i održali stabilnost servera. Prateći korake navedene u ovom članku, možete da rešite isticanja vremenskog ograničenja za prijavu i preduzmete korake da ih sprečite u budućnosti.

Aplikacija za mobilne uređaje:

Internet pretraživač:

Šta da radite kada se suočite sa isticanjem vremenskog ograničenja za prijavu:

  1. Sačekajte odbrojavanje tajmera: Kada vidite odbrojavanje tajmera za prijavu, najbolje rešenje je da strpljivo sačekate. Na stranici za prijavu, obično ćete videti tajmer koji odbrojava i označava vreme koje morate da sačekate pre nego što pokušate ponovo da se prijavite. Ovaj tajmer je tu da bi sprečio dalje preopterećenje naših servera i obezbedio sigurnost vašeg naloga.
  2. Proverite svoje akreditive: Dok čekate da istekne vreme na tajmeru, iskoristite vreme da još jednom proverite svoje akreditive za prijavu. Uverite se da koristite ispravno korisničko ime i lozinku. Ponekad problemi sa prijavom mogu da se reše jednostavnim unošenjem ispravnih podataka.
  3. Očistite keš i kolačiće vašeg pregledača: Ponekad probleme sa prijavom mogu da uzrokuju keširani podaci u vašem pregledaču. Brisanje keša i kolačića vašeg pregledača može da pomogne da se ovo reši. Uputstva za brisanje keša i kolačića zavisi od pregledača, pa pogledajte dokumentaciju za pomoć vašeg pregledača za konkretno uputstvo.
  4. Koristite drugi pregledač ili uređaj: Ako vam se i dalje dešava isticanje vremenskog ograničenja za prijavu, pokušajte sa drugim pregledačem ili uređajem. To može da pomogne da utvrdite da li je problem vezan za vašu trenutnu konfiguraciju pretraživača.
  5. Obratite se podršci: Ako ste pratili sve ove korake i ne možete da es prijavite nakon što istekne tajmer, vreme je da se obratite našem timu podrške. Moći ćemo dalje da istražimo ovaj problem i pružimo vam personalizovanu pomoć.

Saveti za izbegavanje budućih vremenskih ograničenja za prijavljivanje: Da biste sprečili vremensko ograničenje za prijavljivanje u budućnosti, uzmite u obzir sledeće savete:

  1. Koristite jake lozinke: Uverite se da je vaša lozinka jaka i jedinstvena. Izbegavajte da koristite podatke koji su laki za pogađanje.
  2. Menadžer lozinki: Koristite menadžer lozinki da biste bezbedno sačuvali i upravljali svojim akreditivima za prijavu.
  3. Ograničite pokušaje prijavljvanja: Izbegavajte višestruke uzastopne pokušaje prijave. Ako ste zaboravili svoju lozinku, resetujte je pomoću opcije Zaboravljena lozinka.
  4. Redovno ažurirajte svoju aplikaciju ili pregledač: Održavanje vaše aplikacije ili pregledača ažurnim može da pomogne u sprečavanju problema prilikom prijavljivanja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite timu za podršku, biće nam drago da pomognemo!

Povezana pitanja

Druga pitanja

Još uvek vam treba pomoć?

Obratite nam se i naš tim za podršku korisnicima će vam se javiti začas.
Pošaljite nam poruku
Autorska prava Airalo © 2021
  • x