Šta je Discover+ globalni eSIM?

Discover+ globalni eSIM omogućava korisnicima da ostanu povezani sa prijateljima, porodicom i kolegama širom sveta uz podatke, pozive i poruke. Ovaj eSIM takođe pruža trenutnu i pristupačnu globalnu povezanost za putnike kad god i gde god da im je potrebna. Ovaj članak pruža osnovne informacije za maksimalno iskorišćenje njegovih pogodnosti da biste ostali povezani dok ste u inostranstvu. 

  1. Da li dolazi sa telefonskim brojem? Da, dolazi sa telefonskim brojem. Svaki Discover+ globalni eSIM sadrži međunarodni telefonski broj sa sedištem u Austriji. Dodavanje odgovarajućeg pozivnog broja za zemlju kada delite svoj eSIM telefonski broj obezbeđuje nesmetanu komunikaciju. Pozivni broj za Austriju je +43, i mora da se unese prilikom svih dolaznih poziva i poruka, bez obzira da li su lokalni ili međunarodni.
  2. Mogu li da obavljam pozive? Da, možete da zovete i da primate pozive. Kada zovu koristeći Discover+ globalni eSIM, korisnici bi trebalo da se uvere da pozvani broj počinje sa ispravnim pozivnim brojem zemlje. Na primer, ako je korisnik u Japanu i želi da nazove nekoga na Filipinima, mora da unese pozivni broj za Filipine (+63) ispred broja osobe koju zove pre pozivanja. Ako to ne uradi, to može da dovede do neuspešnih pokušaja poziva.
  3. Mogu li da šaljem poruke? Da, možete da šaljete i primate poruke (SMS). Kada šaljete SMS preko Discover+ globalnog eSIM-a, od suštinske je važnosti da unesete odgovarajući pozivni broj za zemlju pre broja telefona primaoca. Ovaj korak garantuje uspešno dostavljanje SMS poruka. Ako to ne uradite, to može da dovede do neisporučenih poruka.
  4. Mogu li da kupim paket dopune? Da, možete da kupite dopunu za eSIM. Paketi dopune za podatke, pozive i poruke su dostupni, ali posebni paketi dopune za podatke, pozive ili SMS poruke nisu dostupni. Primanje dolaznih tekstualnih poruka (SMS) neće biti odbijeno od dostupnog salda za SMS. Ako korisniku preostali minuti za pozive dođu do nule, dolazni pozivi se ne mogu primati. Uz to, sekunde poziva će biti zaokružene na pun minut.
  5. Mogu li da pratim potrošnju? Možete da pratite potrošnju podataka, poziva i poruka u Airalo aplikaciji ili veb sajtu.
  6. Ima li ograničenja za neku zemlju? Možete da proverite spisak podržanih zemalja na strani sa informacijama o proizvodu Discover+ globalnog eSIM-a.
  7. Da li ovo funkcioniše na svim eSIM kompatibilnim uređajima? Discover+ globalni eSIM funkcioniše nesmetano na bilo kom uređaju koji podržava eSIM i koji je otključan sa mreže.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite timu za podršku, biće nam drago da pomognemo!

Povezana pitanja

Druga pitanja

Još uvek vam treba pomoć?

Obratite nam se i naš tim za podršku korisnicima će vam se javiti začas.
Pošaljite nam poruku
Autorska prava Airalo © 2021
  • x