Hur installerar jag ett eSIM på min Google Pixel-enhet?

Det är inte alla Google Pixel-modeller som är eSIM-kompatibla, så det är en bra idé att kontrollera att din enhet stöder eSIM innan du sätter igång. Följ stegen i denna artikel för att kontrollera om din Pixel-enhet stöder eSIM.

När du har bekräftat att din Google Pixel-enhet är eSIM-kompatibel och operatör - upplåst kan du följa dessa steg för att ställa in ett eSIM.

I. Förberedelser

1. LOGGA IN på ditt Airalo-konto.
  2. GÅ till Mina eSIM.
  3. TRYCK PÅ knappen Detaljer på det eSIM som du vill installera.
  4. TRYCK PÅ Installera eSIM/åtkomstdata.
  5. VÄLJ önskad installationsmetod genom att trycka på Direkt, QR-kod eller Manuellt. För QR-kod eller manuellt, använd en annan enhet för att visa QR-koden eller kopiera installationskoden.

II. Direkt installation

1. GÅ till Mina eSIM i Airalo-appen.
  2. TRYCK PÅ knappen Detaljer på det eSIM som du vill installera.
  3. TRYCK PÅ Installera eSIM/åtkomstdata.
  4. TAPPA Direct, sedan TAP Installera eSIM.

5. TRYCK PÅ Ja.
  6. När eSIM-kortet har installerats går du till Inställningar
  7. TAP Nätverk och internet.
  8. Det är inte alla Google Pixel-modeller som är eSIM-kompatibla, så det är en bra idé att kontrollera att din enhet stöder eSIM innan du sätter igång.
  9. TRYCK PÅ det eSIM som du installerade.
  10. Slå PÅ växlingsknapparna för Mobildata och Roaming.

III. QR-kodinstallation

1. I Inställningar trycker du på Nätverk & Internet.
  2. TRYCK PÅ ikonen + bredvid SIM.
  3. TAP Ladda ner ett SIM-kort istället?
  4. TRYCK PÅ Nästa och SKANNA den QR-kod som finns i eSIM-informationen i Airalo-appen.
  5. TAPP Ladda ner för att installera eSIM.
  6. När nedladdningen av eSIM är klar går du till Inställningar.
  7. Slå PÅväxlingsknappen för att säkerställa att eSIM-kortet är aktivt.
  8. Slå PÅ växlingsknapparna för Mobildata och Roaming.

IV. Manuell installation

1. I Inställningar trycker du på Nätverk & Internet.
  2. TRYCK PÅ ikonen + bredvid SIM.
  3. TAP Ladda ner ett SIM-kort istället?