Hur begär jag borttagning av konto och data?

Du kan när som helst begära att ditt Airalo-konto och tillhörande data raderas. Logga in på ditt Airalo-konto i vår mobilapp eller på vår webbplats för att komma igång.

I Airalo-appen:

1. TRYCK PÅ Profil.
  2. TRYCK PÅ Kontoinformation.
  3. TRYCK PÅ Ta bort konto.
  4. VÄLJ en anledning till begäran.
  5. TRYCK PÅ Fortsätt.
  6. LÄS villkoren och TRYCK PÅ Ta bort konto för att fortsätta.
  7. Din begäran har behandlats. TRYCK PÅ Ok, jag förstår för att avsluta.

På Airalos webbplats:

1. KLICKA på ditt namn.
  2. KLICKA PÅ Kontoinformation.
  3. KLICKA PÅ Ta bort konto.
  4. VÄLJ en anledning till begäran.
  5. KLICKA PÅ Fortsätt.
  6. LÄS villkoren och KLICKA PÅ Ta bort konto för att fortsätta.
  7. Din begäran har behandlats. KLICKA PÅ Okej, jag förstår för att avsluta.

Om du ångrar dig behöver du inte oroa dig - du kan logga in på ditt Airalo-konto och avbryta borttagningen av kontot inom sju dagar från din begäran.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, och vi hjälper gärna till!