Jag kan inte skanna min QR-kod

Om du inte kan skanna den medföljande QR-koden kan du installera eSIM genom att ange eSIM-installationsuppgifterna manuellt om du har en Android-enhet.  För iOS-enheter kan du välja Direktmetod för installation av eSIM på samma enhet eller den manuella metoden. Om du föredrar det kan du fortsätta att installera eSIM manuellt genom att följa stegen nedan: På iOS:
  1. Gå till fliken Mina eSIM för att hitta din Installationshandbok via appen eller webbplatsen.
  2. Gå till Inställningar på din enhet
  3. Gå till Mobilnät
  4. Lägg till Mobil-/mobilabonnemang
  5. Välj Ange detaljer manuellt. Du kommer att bli ombedd att ange:
    • SM-DP+-adress
    • Aktiveringskod
    • Bekräftelsekod (om sådan finns)
  1. Aktivera ditt eSIM under Mobilabonnemang
  2. Välj ditt eSIM för Mobildata
  3. Aktivera Dataroaming (Stäng av din primära linje för att undvika roamingavgifter från din operatör när du är utomlands)
  4. Ställ in ett APN (åtkomstpunktsnamn) på enheten om det behövs. Om APN-inställningarna krävs för ditt eSIM kan du hitta APN-uppgifterna i installationsinformationen för eSIM
På Android:
  1. Gå till fliken Mina eSIM för att hitta din Installationshandbok via appen eller webbplatsen
  2. Gå till Inställningar på din enhet
  3. Tryck på Nätverk och internet
  4. Tryck på ikonen Lägg till bredvid Mobilnät
  5. Tryck på Nästa när du får frågan "Har du inget SIM-kort?"
  6. Tryck på Ange kod manuellt. Du kommer att bli ombedd att ange QR-kodinformationen (SM-DP+Adress) som finns på fliken Manuell installation på din eSIM-installationssida.
  7. Aktivera ditt eSIM under Mobilnät
  8. Aktivera Mobildata
  9. Aktivera Dataroaming (Stäng av din primära linje för att undvika roamingavgifter från din operatör när du är utomlands)
  10. Ställ in ett APN (åtkomstpunktsnamn) på enheten om det behövs. Om APN-inställningarna krävs för ditt eSIM kan du hitta APN-uppgifterna i installationsinformationen för eSIM