Hur kan jag spåra min dataförbrukning med iOS-widgetar?

Med Airalos iOS-widget kan du spåra din eSIM-dataanvändning utan att öppna appen. Det är enkelt att lägga till Airalo-widgeten på din startskärm. Följ de här stegen för att komma igång:

1. TRYCK OCH HÅLL IN valfri appikon.

2. TAPP Redigera startskärm.

3. Tryck på + i det övre vänstra hörnet för att lägga till en widget. 4. BLÄDDRA och TRYCK PÅ Airalo-appen eller -widgeten.

6. VÄLJ mellan små, medelstora och stora widgetar och TRYCK PÅ Lägg till widget.

7. VÄLJ det eSIM som du vill spåra med ett långt tryck och TRYCK PÅ Redigera widget. Du kan också välja bakgrundsfärgen för din widget. Du är redo att spåra din data direkt från din startskärm! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna.