Vad är Discover+ globalt eSIM?

Med Discover+ Global eSIM kan användare hålla kontakten med vänner, familj och kollegor över hela världen med data, samtal och sms. Detta eSIM ger också omedelbar och prisvärd global anslutning för resenärer när och var de än behöver det. Den här artikeln beskriver viktig information för att maximera fördelarna med att hålla kontakten när du är utomlands. 

  1. Följer det med ett telefonnummer? Ja, det ingår ett telefonnummer. Varje Discover+ globalt eSIM innehåller ett internationellt telefonnummer baserat i Österrike. Om du lägger till rätt landskod när du delar ditt eSIM-telefonnummer blir kommunikationen smidigare. Landskoden för Österrike är +43 och måste anges vid alla inkommande samtal och sms, både lokalt och internationellt.
  2. Kan jag ringa samtal? Ja, du kan ringa och ta emot samtal. När du ringer med Discover+ globalt eSIM bör du se till att det uppringda numret börjar med rätt landskod. Om en användare t.ex. befinner sig i Japan och vill ringa till någon i Filippinerna måste han/hon prefixa mottagarens nummer med Filippinernas landskod (+63) innan han/hon slår numret. Om detta inte görs kan det leda till misslyckade samtalsförsök.
  3. Kan jag skicka sms? Ja, du kan skicka och ta emot SMS. När du skickar SMS med Discover+ globalt eSIM är det viktigt att mottagarens telefonnummer inleds med den relevanta landskoden. Detta steg garanterar en lyckad leverans av SMS-meddelanden. Om du inte gör det kan det leda till att meddelanden inte levereras.
  4. Kan jag köpa ett påfyllningspaket? Ja, du kan köpa en påfyllning för eSIM. Påfyllningspaket för data, samtal och SMS finns tillgängliga, men individuella påfyllningar för enbart data, röst eller SMS erbjuds inte. Mottagande av inkommande textmeddelanden (SMS) kommer inte att dras av från det tillgängliga SMS-saldot. Om en användares återstående samtalsminuter når noll kan inkommande samtal inte tas emot. Dessutom kommer samtal som varar i sekunder att avrundas uppåt till en hel minut.
  5. Kan jag spåra min förbrukning? Du kan spåra din förbrukning av data, samtal och textmeddelanden i Airalo-appen eller på webbplatsen.
  6. Finns det några landsbegränsningar? Du kan kontrollera listan över länder som stöds på Discover+ globalt eSIM-produktinformationssidan.
  7. Kommer detta att fungera på alla eSIM-kompatibla enheter? Discover+ Global eSIM fungerar sömlöst på alla enheter som stöder eSIM och är upplåsta i nätverket.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna!

Relaterade frågor

Andra ämnen

Behöver du fortfarande hjälp?

Kontakta oss så återkommer vår kundsupport till dig inom kort.
Skicka ett meddelande till oss
Copyright Airalo © 2021
  • x