Що таке програма лояльності Airalo?

Програма лояльності Airalo винагороджує користувачів за кожне придбання eSIM. Нові користувачі починають із рівня «Мандрівник» і отримують 5% кешбеку. З кожним новим придбанням вони можуть покращувати свою позицію в системі лояльності й отримувати додаткові привілеї. Найвищий досяжний ступінь — «Мандрівник платинового рівня» з 10% кешбеку. 

Кешбек зараховується як Airmoney на обліковий запис користувача. Airmoney — це цифрова валюта, еквівалентна відсотку від величини придбання. Сума одержуваних винагород Airmoney залежить від рівня користувача в програмі лояльності.

Поширені запитання

Які існують рівні програми лояльності?

  1. Мандрівник: нові користувачі отримують 5% від покупок як винагороду Airmoney.

  2. Мандрівник срібного рівня: щойно користувач витратить 20 $ (або еквівалентну суму), він отримуватиме 6% від кожного придбання як винагороду Airmoney.
  3. Мандрівник золотого рівня: щойно користувач витратить 70 $ (або еквівалентну суму), він отримуватиме 7% від кожного придбання як винагороду Airmoney.
  4. Мандрівник платинового рівня: щойно користувач витратить 200 $ (або еквівалентну суму), він отримуватиме 10% від кожного придбання як винагороду Airmoney.

Зверніть увагу: винагороди Airmoney автоматично зараховуються на облікові записи користувачів залежно від рівня та відповідної суми транзакції. Крім того, Airmoney не нараховуються, якщо під час придбання застосовувалися купон на знижку чи реферальна винагорода. 

Крім того, Airmoney прив’язані до долара США (USD). Airalo використовує сторонній сервіс для розрахунку курсів обміну валют — у разі інших валют порогові суми для досягнення кожного рівня участі можуть відрізнятися.

Чи потрібно реєструватися для участі в програмі лояльності?

Для участі в програмі лояльності необхідно зареєструватися як користувач Airalo (через застосунок або сайт). Після створення облікового запису ви автоматично почнете отримувати вигоди відповідно до суми придбань.

Які переваги дає програма лояльності?

Приєднавшись до програми лояльності, ви можете користуватися різними перевагами, зокрема отримувати Airmoney як кешбек за ваші транзакції. Відсоток кешбеку залежить від вашого рівня в програмі лояльності.

У програмі є чотири ступені: «Мандрівник», «Мандрівник срібного рівня», «Мандрівник золотого рівня» і «Мандрівник платинового рівня». Відсотки кешбеку за рівнями становлять 5%, 6%, 7% і 10% відповідно. Підвищуйте свій рівень у програмі лояльності, щоб отримати доступ до додаткових переваг. Щоб якнайшвидше перейти на наступний рівень, користуйтеся ексклюзивними промоакціями й виконайте певні вимоги до суми придбань.

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зв’яжіться з нашою командою підтримки, і ми будемо раді допомогти!

Пов’язані питання

Інші теми

Усе ще потрібна допомога?

Зв’яжіться з нами, і наша команда підтримки клієнтів допоможе швидко розв’язати проблему.
Надішліть нам повідомлення
© Airalo, 2021. Усі права збережено
  • x