Airalo

Omdirigerer til Airalos hjemmeside.

Se relaterte artikler

Hvordan bruker Airalo posisjonen min?

Som Airalo-bruker har du muligheten til å dele posisjonen din med Airalo – du kan slå posisjonstillatelser av og på når som helst.

Når den er aktivert, bruker Airalo posisjonen din til å gi deg relevante meldinger til rett tid for å forbedre opplevelsen din ved kjøp og bruk av eSIM. Når Airalo er deaktivert, bruker eller sporer Airalo ikke posisjonen din i det hele tatt.

Hvilke varsler får jeg når jeg deler posisjonen min med Airalo?

Airalo bruker posisjonen din til å SEND relevante meldinger til rett tid, blant annet:

  • Velkomstmeldinger: Når du reiser til et nytt land, SEND Airalo en melding for å bekrefte at du har ankommet destinasjonen.
  • Kampanjetilbud: Enkelte kampanjer gjelder for bestemte regioner, så du kan få rabatter basert på posisjonen din.
  • Påminnelser: På bestemte reiseknutepunkter (som flyplasser) kan Airalo minne deg på å KJØP ET eSIM til en kommende reise.
  • Brukerstøttemeldinger: Enkelte brukerstøttesaker kan avhenge av posisjonen din, noe som hjelper teamet vårt med å feilsøke raskere.

Vær oppmerksom på at noen av disse meldingene krever at du alltid deler posisjonen din med Airalo.

Slik deler du posisjonen din med Airalo

Du kan velge å dele posisjonen din med Airalo på ulike måter, avhengig av enheten din og Innstillinger for tillatelser.

På iOS-enheter

Når du åpner Airalo-appen, kan det hende du blir bedt om å dele posisjonen din.

For å aktivere disse tillatelsene velger du «Tillat mens appen er i bruk». Du vil deretter bli spurt om du alltid vil dele posisjonen din. For å gjøre dette velger du «Endre til Tillat alltid».

Hvis du hopper over instruksjonene i appen, kan du aktivere posisjonsdeling fra Innstillinger på enheten din:

  1. Gå til Innstillinger > Airalo> Plassering..
  2. Velg «Alltid» under «TILLAT TILGANG TIL PLASSERING».

Hvis du har posisjonen din satt til «Mens du bruker appen», kan det hende du ikke mottar enkelte stedsbaserte varsler.

På Android-enheter

Når du åpner Airalo-appen, kan det hende du blir bedt om å dele posisjonen din.

For å aktivere disse tillatelsene velger du «Mens appen er i bruk».

Hvis du hopper over instruksjonene i appen, kan du aktivere posisjonsdeling fra Innstillinger på enheten din:

  1. Gå til Innstillinger > Apper > Airalo > Tillatelser > Plassering.
  2. Velg «Tillat bare mens du bruker appen».

Merk: Airalo tillater for øyeblikket ikke Android-brukere å alltid dele posisjonen sin.

Slik slutter du å dele posisjonen din med Airalo

Du kan slutte å dele posisjonen din med Airalo ved å justere Innstillinger på enheten din.

På iOS-enheter

  1. Gå til Innstillinger > Airalo> Plassering..
  2. Velg «Aldri» under «TILLAT TILGANG TIL PLASSERING».

På Android-enheter

  1. Gå til Innstillinger > Apper > Airalo > Tillatelser > Plassering.
  2. Velg «Ikke tillat».

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp, må du ikke nøle med å kontakte kundestøtteteamet vårt. Vi er tilgjengelig døgnet rundt og hjelper deg gjerne.