Sådan anmoder du om sletning af konto og data

Du kan til enhver tid anmode om at slette din Airalo-konto og tilknyttede data. For at starte skal du logge ind på din Airalo-konto i vores mobilapp eller på vores hjemmeside.

På Airalo-appen:

1. Tryk på Profil.
  2. Tryk på Kontooplysninger.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. VÆLG en årsag til anmodningen.
  5. TRYK PÅ Fortsæt.
  6. LÆS vilkår og betingelser, og tryk på Slet konto for at fortsætte.
  7. Din anmodning er blevet behandlet. Tryk på Forstået for at afslutte.

På Airalos hjemmeside:

1. TRYK på dit navn.
  2. Tryk på Kontooplysninger.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. VÆLG en årsag til anmodningen.
  5. Tryk på Fortsæt.
  6. LÆS vilkår og betingelser, og tryk på Slet konto for at fortsætte.
  7. Din anmodning er blevet behandlet. Tryk på Forstået for at afslutte.

Hvis du ombestemmer dig, så fortvivl ej — du kan logge ind på din Airalo-konto og annullere sletningen af kontoen inden for syv dage efter din anmodning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne!