Što je Discover+ Global eSIM?

Globalni eSIM Discover+ omogućuje korisnicima da ostanu povezani s prijateljima, obitelji i kolegama širom svijeta putem podataka, poziva i poruka. Ovaj eSIM pruža i trenutnu i priuštivu globalnu povezanost za putnike, gdje god i kad god je oni trebaju.Ovaj članak navodi osnovne informacije za maksimalno iskorištenje njegovih pogodnosti, kako biste ostali povezani dok ste u inozemstvu. 

  1. Dolazi li s telefonskim brojem? Da, dolazi s telefonskim brojem. Svaki globalni eSIM Discover+ uključuje međunarodni telefonski broj sa sjedištem u Austriji. Dodavanje odgovarajućeg pozivnog broja zemlje prilikom dijeljenja vašeg eSIM telefonskog broja osigurava besprijekornu komunikaciju. Pozivni broj za Austriju je +43 i mora biti uključen za sve dolazne pozive i poruke, bilo lokalne ili međunarodne.
  2. Mogu li upućivati pozive? Da, možete upućivati i primati telefonske pozive. Prilikom upućivanja poziva pomoću globalnog eSIM-a Discover+, korisnici bi trebali osigurati da birani broj počinje točnim pozivnim brojem zemlje. Na primjer, ako je korisnik u Japanu i želi nazvati nekoga na Filipinima, prije biranja broja primatelja mora dodati pozivni broj države Filipina (+63). Ako to ne učini, pokušaji pozivanja mogu biti neuspješni.
  3. Mogu li slati tekstualne poruke? Da, možete slati i primati tekstualne poruke (SMS). Prilikom slanja SMS-a putem globalnog eSIM-a Discover+ ključno je da telefonski broj primatelja počinje relevantnim pozivnim brojem zemlje. Ovaj korak jamči uspješnu isporuku SMS poruka. Ako to ne učinite, poruke mogu biti neisporučene.
  4. Mogu li kupiti paket nadoplate? Da, možete kupiti nadoplatu za eSIM. Dostupni su paketi nadoplate podataka, poziva i tekstualnih poruka, ali pojedinačne nadoplate samo za podatke, glas ili SMS nisu dostupne. Primanje dolaznih tekstualnih poruka (SMS) neće se oduzeti od raspoloživog SMS stanja računa. Ako korisnikove preostale minute poziva dosegnu nulu, dolazni pozivi se ne mogu primati. Dodatno, pozivi koji završavaju u sekundama bit će zaokruženi na punu minutu.
  5. Mogu li pratiti svoju upotrebu? Možete pratiti svoje podatke, pozive i upotrebu tekstualnih poruka u aplikaciji Airalo ili na web-mjestu.
  6. Postoje li ograničenja u zemlji? Popis podržanih zemalja možete provjeriti na stranici s informacijama o proizvodu globalnog eSIM-a Discover+.
  7. Radi li ovo na svim uređajima kompatibilnim s eSIM-om? Globalni eSIM Discover+ radi besprijekorno na bilo kojem uređaju koji podržava eSIM i koji je mrežno otključan.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte naš tim za podršku i rado ćemo vam pomoći!

Povezana pitanja

Ostale teme

Još uvijek trebate pomoć?

Obratite nam se i naš tim za korisničku podršku javit će vam se u tren oka.
Pošaljite nam poruku
Autorska prava Airalo © 2021
  • x