Mikor biztonságos eltávolítani az eSIM-eket az eszközömről?

Biztonságosan elávolíthatod az eSIM-eket az eszködöről, amikor…

… már nincs aktív adatcsomag az eSIM-hez

  • Amikor egy eSIM-et vásárolsz az Airalótól, mindig egy aktiválásra kész adatcsomaggal érkezik. A fiókodban láthatod (az Airalo appban vagy a honlapon), hogy van-e még aktív adatcsomag az eSIM-edhez (még nem járt le). Ha ez a helyzet, ne töröld le az eSIM-et az eszközödről.

… már nincs rá szükséged

  • Az Airalo egyes eSIM-ei csak egyszer használatosak, és nem lehet őket feltölteni. Ezeket az eSIM-eket használat után eltávolíthatod. 
  • Ha van egy olyan eSIM-et, amelyiket már nem tervezed használni, azt is biztonságosan eltávolíthatod.  

… az új eSIM-ed ugyanarra az országra/régióra szól

  • Amikor egy eSIM-et vásárolsz az áruházból, minden alkalommal új eSIM-et kapsz. Az új eSIM-et mindig telepíteni kell majd. Jó mindig tiszta lappal indítani a telepítést, hogy elkerüld az azzal kapcsolatos félreértéseket, melyik eSIM van az eszközön. 

Ahhoz, hogy eltávolítsd az eSIM-eidet az eszközről, lépj be az eszközöd mobilbeállításaiba, koppints az eSIM-re, amelyiket törölni szeretnéd, majd válaszd a „Mobiladat-csomag eltávolítása” opciót. Az eszköztől függően ez lehet „eSIM eltávolítása”, „Mobilcsomag törlése” vagy valami hasonló.

Az eSIM-ek iOS eszközökről való eltávolításának részletes utasításaiért olvasd el a „Hogyan távolíthatok el egy eSIM-et az iOS eszközömről?” című cikket.

Ha bármi kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x