Slik ber du om sletting av konto og data

Du kan når som helst be som sletting av Airalo-konto og tilknyttet data. Logg inn på Airalo-kontoen på mobilappen eller på nettstedet for å komme i gang.

I Airalo-appen:

1. TRYKK på Profil.
  2. TRYKK på Kontoinformasjon.
  3. TRYKK på Slett konto.
  4. VELG en årsak til at du ber om sletting.
  5. TRYKK PÅ Fortsett.
  6. LES vilkår og betingelser. TRYKK så på Slett konto for å fortsette.
  7. Forespørselen din blir behandlet. TRYKK på Ok, skjønner for å fullføre.

På Airalo-nettstedet:

1. KLIKK på navnet ditt.
  2. KLIKK på Kontoinformasjon.
  3. KLIKK på Slett konto.
  4. VELG en årsak til at du ber om sletting.
  5. KLIKK på Fortsett.
  6. LES vilkår og betingelser. KLIKK så på Slett konto for å fortsette.
  7. Forespørselen din blir behandlet. KLIKK på Ok, skjønner for å fullføre.

Det går fint å ombestemme seg. Du kan logge inn på Airalo-kontoen og avbryte slettingen av kontoen innen syv dager fra forespørselen din ble sendt inn.