Wat is Discover+ wereldwijde eSIM?

Met de Discover+ wereldwijde eSIM kunnen gebruikers verbonden blijven met vrienden, familie en collega's over de hele wereld met gegevens, betelegoed en sms'en. Deze eSIM biedt reizigers ook directe en betaalbare wereldwijde connectiviteit waar en wanneer ze die nodig hebben. In dit artikel vind je essentiële informatie om maximaal te profiteren van de voordelen om verbonden te blijven terwijl je in het buitenland bent.
  1. Komt het met een telefoonnummer? Ja, het komt met een telefoonnummer. Elke Discover+ wereldwijde eSIM komt met een internationaal telefoonnummer gebaseerd in Oostenrijk. Door de juiste landcode toe te voegen als je je eSIM-telefoonnummer deelt, ben je verzekerd van naadloze communicatie. De landcode voor Oostenrijk is +43 en moet worden toegepast bij alle inkomende gesprekken en sms’en, zowel lokaal als internationaal.
  2. Kan ik bellen? Ja, je kunt bellen en gebeld worden. Bij het bellen met de Discover+ wereldwijde eSIM moeten gebruikers ervoor zorgen dat het gekozen nummer begint met de juiste landcode. Als een gebruiker zich bijvoorbeeld in Japan bevindt en iemand in de Filippijnen wil bellen, moet men de landcode van de Filippijnen (+63) vooraan het nummer van de ontvanger toevoegen, voordat men belt. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot mislukte belpogingen.
  3. Kan ik tekstberichten versturen? Ja, je kunt tekstberichten (sms) versturen en ontvangen. Bij het versturen van sms'en met de Discover+ wereldwijde eSIM is het essentieel dat het telefoonnummer van de ontvanger begint met de relevante landcode. Deze stap garandeert de succesvolle bezorging van sms’en. Als je dit niet doet, kan dit resulteren in niet-bezorgde sms’en.
  4. Kan ik een opwaardeerpakket kopen? Ja, je kunt een opwaardering voor de eSIM kopen. Opwaardeerpakketten voor gegevens, beltegoed en sms’en zijn beschikbaar, maar afzonderlijke opwaardeerpakketten voor gegevens, beltegoed of sms’en alleen worden niet aangeboden. Het ontvangen van inkomende tekstberichten (sms) wordt niet afgetrokken van het beschikbare sms-saldo. Als de resterende belminuten van een gebruiker nul bereiken, worden inkomende gesprekken niet ontvangen. Daarnaast worden bij gesprekken seconden afgerond naar een volledige minuut.
  5. Kan ik mijn gebruik bijhouden? Je kunt je gebruik van gegevens, beltegoed en sms'en bijhouden in de Airalo-app of op de website.
  6. Zijn er beperkingen voor bepaalde landen? Je kunt de lijst met ondersteunde landen bekijken op de productinformatiepagina van de Discover+ wereldwijde eSIM.
  7. Werkt dit op alle eSIM-compatibele apparaten? De Discover+ wereldwijde eSIM werkt naadloos op elk apparaat dat eSIM ondersteunt en netwerkontgrendeld is, waaronder Apple Watches.