Hur installerar jag ett Airalo eSIM manuellt på min Samsung Galaxy-enhet?

Det är inte alla Samsung Galaxy-enheter som är eSIM-kompatibla, så det är en bra idé att kontrollera att din enhet stöder eSIM innan du sätter igång. Följ stegen i denna artikel för att kontrollera om din Samsung Galaxy-enhet stöder eSIM och är operatör- olåst.

När du har bekräftat att din Samsung Galaxy-enhet stöder eSIM och är ansluten till en stabil internetanslutning kan du följa de här stegen för att ställa in ett eSIM.

I. INSTALLATION

1. ÖPPNA Airalo-appen.
  2. TRYCK PÅ Mina eSIM.
  3. TRYCK PÅ det eSIM som du vill installera.
  4. TRYCK PÅ Visa instruktioner.
  5. TAP Manuell.
  6. SVEP NER och TRYCK PÅ Inställningar.
  7. TRYCK PÅ Anslutningar.
  8. TRYCK PÅ SIM-hanterare.
  9. TRYCK PÅ Lägg till eSIM.
  10. TRYCK PÅ Skanna QR-kod.
  11. TAP Ange aktiveringskod.
  12. KOPIERA Aktiveringskoden från Airalo-appen och klistra in den i fältet Aktiveringskod.
  13. TRYCK PÅ Klar.
  14. TRYCK PÅ Lägg till.
  15. VÄNTA några minuter tills ditt eSIM har aktiverats.

När du har slutfört dessa steg stängs installationssidan. När ditt eSIM är installerat, följ instruktionerna på eSIM-installationssidan för att säkerställa korrekt anslutning.

II. DATAÅTKOMST

1. TRYCK PÅ Mobildata.
  2. VÄLJ ditt eSIM.
  3. KONTROLLERA om du behöver aktivera Dataroaming genom att öppna Airalo-appen och visa dina eSIM-instruktioner.
  4. Gå tillbaka till Anslutningar.
  5. TRYCK PÅ Mobilnät.
  6. VÄXLA Dataroaming PÅ eller AV.
  7. KONTROLLERA om du behöver uppdatera ditt APN genom att öppna Airalo-appen och visa dina eSIM-instruktioner.
    • Om meddelandet som visas i APN-fältet är APN anges automatiskt krävs ingen ytterligare åtgärd.
    • Om det finns text i APN-fältet måste du uppdatera ditt APN manuellt.
  8. Gå tillbaka till Anslutningar.
  9. TRYCK PÅ Mobilnät.
  10. TRYCK PÅ Namn på accesspunkter.
  11. TRYCK PÅ Lägg till.
  12. ANGE nytt APN i APN-fältet.
  13. TRYCK PÅ OK.
  14. ANGE Airalo som APN:s etikett i fältet Namn.
  15. LÄMNA övriga fält tomma
  16. TRYCK PÅ menyn med tre punkter i det övre högra hörnet
  17. TAP Spara.

Ditt eSIM bör automatiskt ansluta till ett mobilnät som stöds. Du kan också titta på och följa installationsanvisningarna för Samsung Galaxy eSIM i den här videon: INSERT VIDEO

Om du behöver mer hjälp, kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna.

Föredrar du en annan installationsmetod? Du följer dessa andra installationsmetoder: