Какво представлява програмата за лоялност на Airalo?

Програмата за лоялност на Airalo награждава потребителите за всяка покупка на eSIM. Новите потребители започват като „Пътуващи“, като получават 5% връщане на пари. Те могат да повишат позицията си в системата за лоялност и да отключват допълнителни привилегии с всяка покупка. Най-високото достижимо ниво е „Платинен пътуващ“, което предлага 10% връщане на пари. 

Наградите с връщане на пари се кредитират като Airmoney в профилите на потребителите. Airmoney е цифрова валута, която се равнява на процент от стойността на трансакцията. Размерът на предоставените Airmoney варира в зависимост от нивото на членство на потребителя в програмата за лоялност.

Често задавани въпроси

Какви са различните нива на програмата за лоялност?

  1. Пътуващ: Новите потребители получават награда от 5% Airmoney.

  2. Сребърен пътуващ: Щом даден потребител похарчи $ 20,00 щатски долара (или равностойността в друга валута), получава награда 6% Airmoney за всяка покупка.
  3. Златен пътуващ: Щом даден потребител похарчи $ 70,00 щатски долара (или равностойността в друга валута), получава награда 7% Airmoney за всяка покупка.
  4. Платинен пътуващ: Щом даден потребител похарчи $ 200,00 щатски долара (или равностойността в друга валута), получава награда 10% Airmoney за всяка покупка.

Моля, имайте предвид, че наградите Airmoney се начисляват автоматично в профилите на потребителите въз основа на техните нива на членство и съответните суми на трансакциите. Освен това Airmoney не могат да бъдат предоставени, ако при покупката е приложен купон за отстъпка или награда за рефериране. 

Освен това Airmoney се равнява по щатския долар (USD). Airalo използва услуга на трета страна, за да изчислява валутните курсове — сумите за достигане на всяко ниво на членство може да се различават за другите валути.

Необходима ли е регистрация за програмата за лоялност?

Регистрацията като потребител на Airalo (чрез приложение или уебсайт) е задължителна за участие в програмата за лоялност. След като създадете профил, автоматично ще започнете да печелите предимства въз основа на извършените от Вас трансакции.

Необходима ли е регистрация за програмата за лоялност?

Присъединявайки се към програмата за лоялност, можете да се възползвате от различни предимства, включително да ви бъдат връщани пари под формата на Airmoney за вашите трансакции. Процентите за върнати пари се различават в зависимост от нивото на членство.

Програмата се състои от четири нива на членство: „Пътуващ“, „Сребърен пътуващ“, „Златен пътуващ“ и „Платинен пътуващ“. Всяко ниво предлага различен процент на връщане на пари: съответно 5%, 6%, 7% и 10%. С преминаването през различните нива на членство можете да получите достъп до допълнителни предимства, като например изпълнение на специфични изисквания за разходи и ексклузивни промоции, които улесняват преминаването към следващото ниво на членство.

Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжкаи ние ще се радваме да ви помогнем!

Свързани въпроси

Други теми

Все още имате нужда от помощ?

Свържете се с нас и нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас на мига.
Изпратете ни съобщение
Авторско право Airalo © 2021 г.
  • x