Какво представлява програмата за лоялност на Airalo?

Програмата за лоялност на Airalo награждава потребителите за всяка покупка на eSIM. Новите потребители започват като „Пътуващи“, като получават 5% връщане на пари. Те могат да повишат позицията си в системата за лоялност и да отключват допълнителни привилегии с всяка покупка. Най-високото достижимо ниво е „Платинен пътуващ“, което предлага 10% връщане на пари. 

Наградите с връщане на пари се кредитират като Airmoney в профилите на потребителите. Airmoney е цифрова валута, която се равнява на процент от стойността на трансакцията. Размерът на предоставените Airmoney варира в зависимост от нивото на членство на потребителя в програмата за лоялност.

 

Често задавани въпроси

Какви са различните нива на програмата за лоялност?

  1. Пътуващ: За покупки на стойност от 0 до 19,99 щ.д. потребителите получават награда от 5% Airmoney.
  2. Сребърен пътуващ: След като потребителят похарчи 20 щ.д., той става „Сребърен пътуващ“ и получава награда от 6% Airmoney за всяка покупка.
  3. Златен пътуващ: След като потребителят похарчи 70 щ.д., той става „Златен пътуващ“ и получава награда от 7% Airmoney.
  4. Платинен пътуващ: След като потребителят похарчи 200 щ.д., той става „Платинен пътуващ“ (най-високият ранг) и получава щедра награда от 10% Airmoney.

Моля, имайте предвид, че наградите Airmoney се начисляват автоматично в профилите на потребителите въз основа на техните нива на членство и съответните суми на трансакциите. Освен това Airmoney не могат да бъдат предоставени, ако при покупката е приложен купон за отстъпка или награда за рефериране.

 

Необходима ли е регистрация за програмата за лоялност?

Регистрацията като потребител на Airalo (чрез приложение или уебсайт) е задължителна за участие в програмата за лоялност. След като създадете профил, автоматично ще започнете да печелите предимства въз основа на извършените от вас трансакции.

 

Какви са предимствата на програмата за лоялност?

Присъединявайки се към програмата за лоялност, можете да се възползвате от различни предимства, включително да ви бъдат връщани пари под формата на Airmoney за вашите трансакции. Процентите за върнати пари се различават в зависимост от нивото на членство.

Програмата се състои от четири нива на членство: „Пътуващ“, „Сребърен пътуващ“, „Златен пътуващ“ и „Платинен пътуващ“. Всяко ниво предлага различен процент на връщане на пари: съответно 5%, 6%, 7% и 10%. С преминаването през различните нива на членство можете да получите достъп до допълнителни предимства, като например изпълнение на специфични изисквания за разходи и ексклузивни промоции, които улесняват преминаването към следващото ниво на членство.

 

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка и ние с удоволствие ще ви помогнем!

Свързани въпроси

Други теми

Все още имате нужда от помощ?

Свържете се с нас и нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас на мига.
Изпратете ни съобщение
Авторско право Airalo © 2024 г.