Kako mogu aktivirati eSIM na iPhoneu ili iPadu u Turskoj?

Kako mogu aktivirati eSIM na iPhoneu ili iPadu u Turskoj? Neki iPhone i iPad kupljeni u Turskoj navodno imaju eSIM onemogućen prema zadanim postavkama. Ako ste kupili i aktivirali svoj uređaj nakon 23. lipnja 2020., vaš eSIM će se aktivirati nakon postavljanja i ne morate slijediti ove upute. Ako nemate omogućen eSIM, obratite se svom mobilnom operateru.  Upute u nastavku pomoći će vam da aktivirate svoj eSIM za uređaje koji su kupljeni prije 23. lipnja 2020.. Morate ponovno postaviti svoj uređaj kako biste dovršili sljedeći postupak, stoga izradite sigurnosnu kopiju prije nastavka.

  1. Sigurnosno kopirajte svoj uređaj. Zatim provjerite je li ažuriran na najnoviji iOS ili iPadOS. 
  2. Dodirnite Postavke > Općenito > Prijenos ili ponovno postavljanje
  3. Dodirnite Izbriši sav sadržaj i postavke. 
  4. Kada se to od vas zatraži, unesite svoju šifru ili Apple ID lozinku. Zatim potvrdite da želite izbrisati svoj uređaj.
  5. Nakon dovršetka brisanja vratite svoj iPhone ili iPad iz sigurnosne kopije.

Kada završite, sada možete postaviti eSIM na svoj iPhone ili iPad.  Osim toga, imajte na umu da prema lokalnom propisu Turske, za korištenje podatkovnih usluga u roamingu 91 dan (akumulirano) ili više u razdoblju od 120 dana, IMEI uređaja treba biti registriran u središnjoj Registar identiteta opreme Turske. Toplo vam preporučujemo da se za više informacija obratite CEIR-u. Ako imate bilo kakvih pitanja, javite se našem kanalu podrške. Izvor: https://support.apple.com/en-us/HT211023

Povezana pitanja

Ostale teme

Još uvijek trebate pomoć?

Obratite nam se i naš tim za korisničku podršku javit će vam se u tren oka.
Pošaljite nam poruku
Autorska prava Airalo © 2021
  • x