Ik krijg de foutmelding 'Mobiele abonnementen van deze provider kunnen niet worden toegevoegd'

Deze foutmelding kan verschijnen als je probeert een eSIM te installeren op een apparaat dat vergrendeld is.  Je kunt controleren of je apparaat vergrendeld is door de onderstaande stappen te volgen:
  1. Ga naar Instellingen > Algemeen en tik op Over.
  2. Onder Providervergrendeling moet een bericht staan met de tekst Geen simkaartbeperkingen. Als je dat bericht niet ziet, neem dan contact op met je provider om je apparaat te laten ontgrendelen.
Als je bij je huidige provider hebt bevestigd dat je apparaat ontgrendeld is, neem dan contact op met de ondersteuning