Hoe kan ik gegevens besparen op mijn iOS-apparaat?

De modus Gegevens bijna op inschakelen

Apple-gebruikers met iOS 13 en hoger kunnen de modus Gegevens bijna op inschakelen om mobiele gegevens te beperken en te besparen. De modus Gegevens bijna op is beschikbaar voor mobiel en wifi. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar activeren.

Volg deze stappen om aan de slag te gaan en houd er rekening mee dat jouw provider andere instellingen kan hebben voor de modus Gegevens bijna op.

1. GA naar Instellingen en TIK op Mobiele gegevens.
  2. TIK op je voorkeurssimkaart.
  3. TIK op Gegevensmodus.
  4. SCHAKEL Modus Gegevens bijna op in.

Wi-Fi-assistentie en iCloud-back-up uitschakelen

Wifi-assistentie en iCloud-back-up kunnen standaard zijn ingeschakeld. Tegelijkertijd kan het uitschakelen van iCloud-back-up je helpen je gegevensgebruik te minimaliseren. Tegelijkertijd kan het uitschakelen van iCloud-back-up je helpen je gegevensgebruik te minimaliseren.

1. GA naar Instellingen en TIK op Mobiele gegevens.
  2. SCROL omlaag en SCHAKEL Wifi-assistentie en iCloud-back-up uit.