Hoe wijzig ik mijn eSIM-label?

Bij de meeste telefoons kunt u meerdere eSIM-profielen opslaan en indien nodig er tussen wisselen.

Tijdens de installatie van de eSIM labelt uw apparaat automatisch uw nieuwe eSIM. Daarna kunt u naar de instellingen van uw apparaat gaan en deze wijzigen.

We raden u aan een naam te kiezen waarmee u de eSIM gemakkelijk herkent (bijvoorbeeld “eSIM Italië” of “eSIM Airalo”).

Volg deze stappen om een eSIM-label op uw iOS- of Android-apparaat te wijzigen.

iOS-apparaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Mobiel.
  3. TIK onder Simkaarten op de eSIM die u wilt bewerken.
  4. TIK op Label mobiel abonnement.
  5. TIK op het standaard eSIM-label.
  6. WIJZIG DE NAAM in het veld Aangepast label.

Samsung Galaxy-apparaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Verbindingen.
  3. TIK op Simkaartbeheer.
  4. TIK op het eSIM-profiel dat u wilt bewerken.
  5. WIJZIG DE NAAM van de eSIM.
  6. TIK op Gereed zodra u de naam van de eSIM heeft gewijzigd.

Google Pixel-apparaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Netwerk en internet.
  3. TIK op Simkaarten en kies de gewenste eSIM die u wilt bewerken.
  4. TIK op het potloodsymbool.
  5. WIJZIG DE NAAM van de eSIM (u kunt ook de kleur van het label wijzigen).
  6. TIK op Opslaan wanneer u de naam van de eSIM heeft gewijzigd.

De naam van uw eSIM zou nu gewijzigd moeten zijn op uw apparaat. Maakt u zich geen zorgen als u van gedachten verandert, u kunt een eSIM-label zo vaak wijzigen als u wilt.

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We helpen u graag.