Cum activez eSIM-ul pe un iPhone sau un iPad în Turcia?

Cum activez eSIM-ul pe un iPhone sau un iPad în Turcia? Se raportează că unele iPhone-uri și iPad-uri achiziționate din Turcia au eSIM dezactivat în mod prestabilit. Dacă ați achiziționat și activat dispozitivul după 23 iunie 2020, eSIM-ul dvs. va fi activat după configurare și nu este necesar să urmați aceste instrucțiuni. Dacă nu aveți cipul pentru eSIM activat, luați legătura cu operatorul dvs. de telefonie mobilă. Instrucțiunile de mai jos vă vor ajuta să vă activați cipul pentru eSIM pe dispozitivele care au fost achiziționate înainte de 23 iunie 2020. Trebuie să vă resetați dispozitivul pentru a finaliza următoarea procedură, prin urmare creați o copie de rezervă înainte de a continua.

  1. Faceți un backup pentru dispozitiv. Apoi asigurați-vă că este actualizat la cea mai recentă versiune de iOS sau iPadOS. 
  2. Atingeți Setări > General > Transferați sau Resetați
  3. Atingeți Ștergeți tot conținutul și setările. 
  4. Când vi se cere, introduceți codul de acces sau parola ID-ului Apple. Apoi confirmați că doriți să ștergeți datele de pe dispozitiv.
  5. După finalizarea operației de ștergere, restabiliți datele pe iPhone sau iPad folosind copia de rezervă.

După restabilire, puteți configura un eSIM pe iPhone sau iPad. În plus, trebuie să știți că, în conformitate cu reglementările locale din Turcia, pentru a utiliza serviciile de date în roaming timp de 91 de zile (cumulate) sau mai mult pe o perioadă de 120 de zile, IMEI-ul dispozitivului trebuie înregistrat în Registrul central de identitate a echipamentelor din Turcia. Vă sfătuim să contactați CEIR pentru mai multe informații. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați canalele noastre de asistență. Sursa: https://support.apple.com/en-us/HT211023

Întrebări similare

Alte subiecte

Încă aveți nevoie de ajutor?

Luați legătura cu noi și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va răspunde imediat.
Trimiteți-ne un mesaj
Copyright Airalo © 2021
  • x