Ce este Programul de loialitate Airalo?

Programul de fidelitate Airalo recompensează utilizatorii pentru fiecare achiziție de eSIM. Utilizatorii noi încep cu nivelul de Călători și vor obține 5% cashback. Ei pot avansa în sistemul de loialitate și pot debloca beneficii suplimentare la fiecare achiziție. Cel mai înalt nivel este Călător Platinum, care oferă o rată de cashback de 10%. 

Recompensele de tip Cashback sunt creditate ca Airmoney în conturile utilizatorilor. Airmoney este o monedă digitală echivalentă cu un procent din valoarea tranzacției. Suma în Airmoney acordată variază în funcție de nivelul de membru al utilizatorului în cadrul programului de fidelitate.

Întrebări frecvente

Care sunt nivelurile programului de loialitate?

  1. Călător: Utilizatorii noi primesc o recompensă de 5% în Airmoney.

  2. Călător Silver: Odată ce un utilizator a cheltuit 20.00 USD (sau echivalentă), acesta primește o recompensă în Airmoney de 6% la fiecare achiziție.
  3. Călător Gold: Odată ce un utilizator a cheltuit 70.00 USD (sau echivalentă), acesta primește o recompensă în Airmoney de 7% la fiecare achiziție.
  4. Călător Platinum: Odată ce un utilizator a cheltuit 200.00 USD (sau echivalentă), acesta primește o recompensă în Airmoney de 10% la fiecare achiziție.

Rețineți că recompensele în Airmoney sunt creditate automat în conturile utilizatorilor pe baza nivelului de membru și a sumelor tranzacțiilor aferente. În plus, nu se va acorda o recompensă în Airmoney dacă la achiziție se aplică un cupon de reducere sau o recompensă pentru recomandare. 

În plus, moneda virtuală Airmoney este exprimată în dolari americani (USD). Airalo utilizează un serviciu terță parte pentru a calcula ratele de schimb — suma pentru a trece la alt nivel de membru poate diferi în cazul altor valute.

Este necesară înregistrarea în programul de fidelitate?

Înregistrarea ca utilizator Airalo (din aplicație sau de pe site-ul web) este obligatorie pentru a putea participa la programul de fidelitate. Odată ce ați creat un cont, veți începe automat să câștigați beneficii pe baza tranzacțiilor dvs.

Este necesară înregistrarea în programul de fidelitate?

Aderând la programul de fidelitate, vă puteți bucura de diverse avantaje, inclusiv primirea de Airmoney sub formă de cashback la tranzacțiile dvs. Procentele pentru cashback diferă în funcție de nivelul de membru.

Programul constă din patru niveluri de membru: Călător, Călător Silver, Călător Gold și Călător Platinum. Fiecare nivel oferă un procent pentru cashback distinct: 5%, 6%, 7% și, respectiv, 10%. Pe măsură ce avansați în nivel, puteți accesa beneficii suplimentare, cum ar fi îndeplinirea cerințelor specifice pentru cheltuieli și promoții exclusive care vă facilitează avansarea la următorul nivel de membru.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență, vă vom ajuta cu plăcere!

Întrebări similare

Alte subiecte

Încă aveți nevoie de ajutor?

Luați legătura cu noi și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va răspunde imediat.
Trimiteți-ne un mesaj
Copyright Airalo © 2021
  • x