Nu pot scana codul QR

Dacă nu puteți scana codul QR furnizat, puteți instala eSIM-ul introducând manual detaliile de instalare pe un dispozitiv Android.  Pe dispozitivele iOS, puteți selecta Metoda directă pentru instalarea eSIM-ului pe același dispozitiv, sau metoda manuală. Dacă preferați, puteți continua cu instalarea eSIM-ului manual, urmând pașii de mai jos: Pe iOS:
 1. Accesați fila eSIM-urile mele pentru a găsi detaliile pentru Instalare manuală prin intermediul aplicației sau al site-ului web.
 2. Mergeți la Setări pe dispozitivul dvs.
 3. Mergeți la Rețele celulare/mobile
 4. Adăugați un Plan mobil/celular
 5. Selectați Introduceți detaliile manual. Vi se va cere să introduceți:
  • Adresa SM-DP+
  • Codul de activare
  • Codul de confirmare (dacă este disponibil)
 1. Activați eSIM-ul dvs. în Plan mobil/celular
 2. Selectați eSIM-ul dvs. pentru Date celulare/mobile
 3. Activați Roaming de date (Vă rugăm să dezactivați linia principală pentru a evita taxele de roaming de la operatorul dvs. atunci când sunteți în străinătate)
 4. Configurați un APN(nume punct de acces) pe dispozitiv, dacă este necesar. Dacă sunt necesare setările APN-ului pentru eSIM, puteți găsi detaliile pentru APN în detaliile de instalare a eSIM-ului
Pe Android:
 1. Accesați fila eSIM-urile mele pentru a găsi detaliile pentru Instalare manuală prin intermediul aplicației sau al site-ului web.
 2. Mergeți la Setări pe dispozitivul dvs.
 3. Atingeți Rețea & Internet
 4. Atingeți pictograma Adăugare de lângă Rețea mobilă
 5. Atingeți Înainte când vi se afișează „Nu aveți un card SIM?”
 6. Atingeți Introduceți codul manual. Vi se va cere să introduceți informațiile codului QR (Adresa SM-DP+) disponibile în fila Instalare manuală de pe pagina de instalare a eSIM-ului.
 7. Activați eSIM-ul dvs. în Rețea mobilă
 8. Activați Date mobile
 9. Activați Roaming de date (Vă rugăm să dezactivați linia principală pentru a evita taxele de roaming de la operatorul dvs. atunci când sunteți în străinătate)
 10. Configurați un APN(nume punct de acces) pe dispozitiv, dacă este necesar. Dacă sunt necesare setările APN-ului pentru eSIM, puteți găsi detaliile pentru APN în detaliile de instalare a eSIM-ului
Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați serviciul de asistență.  

Întrebări similare

Alte subiecte

Încă aveți nevoie de ajutor?

Luați legătura cu noi și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va răspunde imediat.
Trimiteți-ne un mesaj
Copyright Airalo © 2021
 • x