Ce este un eSIM global Discover+?

eSIM-ul global Discover+ permite utilizatorilor să rămână conectați cu prietenii, familia și colegii din întreaga lume cu date, apeluri și mesaje text. Acest eSIM oferă, de asemenea, conectivitate globală instantanee și accesibilă pentru călători, oricând și oriunde au nevoie. Acest articol prezintă informații esențiale pentru maximizarea beneficiilor oferite de acesta pentru a rămâne conectat în timp ce sunteți în străinătate. 

  1. Include un număr de telefon? Da, include un număr de telefon. Fiecare eSIM global Discover+ include un număr de telefon internațional provenit din Austria. Adăugarea codului de țară corespunzător atunci când partajați numărul de telefon al eSIM-ului asigură comunicații fără întreruperi. Codul de țară pentru Austria este +43 și trebuie inclus pentru toate apelurile și mesajele text primite, fie că sunt locale sau internaționale.
  2. Pot efectua apeluri telefonice? Da, puteți efectua și primi apeluri telefonice. Când efectuează apeluri folosind eSIM-ul global Discover+, utilizatorii trebuie să se asigure că numărul format începe cu codul de țară corect. De exemplu, dacă un utilizator se află în Japonia și dorește să sune pe cineva din Filipine, trebuie să introducă numărul destinatarului incluzând prefixul pentru Filipine (+63) înainte de a apela. Nerespectarea acestei cerințe poate duce la eșecul apelului.
  3. Pot trimite mesaje text? Da, puteți trimite și primi mesaje text (SMS). Când trimiteți SMS-uri folosind eSIM-ul global Discover+, este esențial să începeți numărul de telefon al destinatarului cu codul de țară relevant. Acest pas garantează livrarea cu succes a mesajelor SMS. Nerespectarea acestei cerințe poate duce la eșecul livrării mesajului.
  4. Pot achiziționa un pachet de reîncărcare? Da, puteți achiziționa un pachet de reîncărcare pentru eSIM. Sunt disponibile pachete de reîncărcare pentru date, apeluri și text, dar nu se pot face reîncărcări individuale numai pentru date, voce sau SMS. Primirea mesajelor text (SMS) nu va fi dedusă din soldul pentru SMS disponibil. Dacă minutele pentru apeluri ale unui utilizator ajung la zero, acesta nu va mai putea fi apelat. În plus, apelurile care depășesc câteva secunde dintr-un minut vor fi rotunjite la un minut întreg.
  5. Pot urmări nivelul de utilizare? Puteți urmări nivelul de utilizare a datelor, apelurilor și mesajelor text în aplicație sau pe site-ul web Airalo.
  6. Există restricții în funcție de țară? Puteți verifica lista țărilor acceptate pe pagina cu informații despre produs a eSIM-ului global Discover+.
  7. Această regulă este valabilă pe toate dispozitivele compatibile cu un eSIM? eSIM-ul global Discover+ funcționează perfect pe orice dispozitiv care acceptă un eSIM și nu este blocat în rețea.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență, vă vom ajuta cu plăcere!

Întrebări similare

Alte subiecte

Încă aveți nevoie de ajutor?

Luați legătura cu noi și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va răspunde imediat.
Trimiteți-ne un mesaj
Copyright Airalo © 2021
  • x