Çfarë është karta eSIM Discover+ Global?

Karta eSIM Discover+ globale bën të mundur që përdoruesit të qëndrojnë të lidhur me miqtë, familjen dhe kolegët në të gjithë botën me internet, thirrje dhe mesazhe. Kjo kartë eSIM ofron edhe lidhje të menjëhershme dhe të përballueshme globale për udhëtarët kurdo dhe kudo që u nevojitet. Ky artikull përmbledh informacionin thelbësor për maksimizimin e përfitimeve për të qëndruar i lidhur kur jeni jashtë. 

  1. A vjen me një numër telefoni? Po, vjen me një numër telefoni. Çdo kartë eSIM Discover+ globale përfshin një numër telefoni ndërkombëtar me bazë në Austri. Shtimi i prefiksit të duhur të shtetit kur ndani numrin e telefonit të kartës eSIM mundëson komunikim pa ndërprerje. Prefiksi i Austrisë është +43 dhe duhet të përfshihet te të gjitha thirrje dhe mesazhet hyrëse, qofshin këto lokale apo ndërkombëtare.
  2. A mund të bëj telefonata? Po, mund të bësh dhe të marrësh telefonata. Kur bëjnë telefonata duke përdorur një kartë eSIM Discover+ globale, përdoruesit duhet të sigurohen që numri i kërkuar të fillojë me prefiksin e saktë. Për shembull, nëse një përdorues është në Japoni dhe dëshiron të telefonojë dikë në Filipine, duhet të vendosë prefiksin (+63) në numrin e marrësit në Filipine përpara se ta telefonojë. Nëse nuk veproni kështu, telefonata mund të jetë e pasuksesshme.
  3. A mund të dërgoj mesazhe? Po, mund të dërgoni dhe të merrni mesazhe (SMS). Kur dërgoni SMS me kartën eSIM Discover+ globale, është thelbësore ta filloni numrin e telefonit të marrësit me prefiksin e saktë të shtetit. Ky hap ju garanton dërgimin me sukses të mesazheve SMS. Nëse nuk e bëni këtë, mesazhi mund të mos dërgohet.
  4. A mund të ble paketa me rimbushje? Po, mund të blini një rimbushje për kartën eSIM. Paketat me rimbushje me mesazhe, thirrje dhe internet janë të disponueshme, por rimbushjet individuale vetëm për internet, thirrje ose SMS nuk ofrohen. Marrja e mesazheve hyrëse (SMS) nuk do të zbritet nga gjendja e disponueshme e SMS-ve. Nëse minutat e mbetura të thirrjeve të një përdoruesi arrijnë në zero, thirrjet hyrëse nuk mund të merren. Përveç kësaj, thirrjet që zgjasin disa sekonda do të rrumbullakohen në një minutë të plotë.
  5. A mund ta monitoroj përdorimin tim? Mund të monitoroni përdorimin e mesazheve, thirrjeve dhe internetit në aplikacionin Airalo ose në faqen e internetit.
  6. Ka kufizime për ndonjë shtet? Mund të kontrolloni listën e shteteve të mbështetura për kartën eSIM Discover+ globale te faqja e informacionit të produktit.
  7. A funksionon në pajisjet që pranojnë të gjitha llojet e kartave eSIM? Karta eSIM Discover+ globale funksionon pa ndërprerje në çdo pajisje që pranon kartat eSIM dhe e ka rrjetin e zhbllokuar.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t’ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x