Airalo | About Airalo image

Rreth Airalo-s

A keni marrë ndonjë faturë të majme roaming-u pas një udhëtimi jashtë? Keni humbur ndonjëherë shërbimin ose lidhjen në telefon gjatë udhëtimeve dhe ju është dashur të kërkoni Wi-Fi falas? Keni harxhuar ndonjëherë kohë duke kërkuar të shqetësuar një shitës kartash SIM në aeroport? Ne i kemi përjetuar të gjitha këto gjëra, prandaj krijuam Airalo.

Rreth Airalo-s

Zgjidhja eSIM

Airalo është dyqani i parë eSIM në botë që zgjidh problemin e faturave të larta të roaming-ut duke ju dhënë qasje në kartat eSIM (kartat digjitale SIM). Me kartat eSIM nga Airalo, shkarkoni dhe instaloni një paketë digjitale interneti nga mbi 200 vende/rajone dhe lidhuni kudo në botë sapo të zbrisni nga avioni.

Zgjidhja eSIM

Misioni ynë

Misioni i Airalo është ofrimi i lidhjes globale të internetit për të gjithë udhëtarët. Jemi këtu për t'ju çliruar nga kufijtë e roaming-ut dhe për të rregulluar gabimet prej vitesh.

Ne vlerësojmë diversitetin, gjithëpërfshirjen dhe barazinë. Ekipi ynë është i shpërndarë në mbi 44 shtete dhe gjashtë kontinente dhe ajo që na bashkon është përkushtimi për ndryshimin e mënyrës sesi lidheni.

Misioni ynë

Fakte të shpejta

Përdorues

mbi 10 milion

(Mars 2024)

2019

viti i themelimit

Mbulim në mbi

200 vende

dhe rajone

Seria A

5,4 milionë $

Seria B

60 milionë dollarë

Ndikimi

Si një organizatë globale, Airalo ka kërkuar të ndikojë dhe përmirësojë jetët e sa më shumë njerëzve të jetë e mundur. Duke përfshirë nisja të tilla si; Nisma për Ujë të Pastër në Kamerun, puna që kemi me Children International për të sponsorizuar fëmijët në vendet në zhvillim dhe fonde të ndryshme ndihme që kemi organizuar për Ukrainën, Mianmarin dhe Australinë.

Ndikimi

Vlerat

Airalo është një organizatë që vlerëson diversitetin, gjithëpërfshirjen dhe barazinë. Si një organizatë ndërkombëtare që shtrihet në shumë kontinente, me tradita të ndryshme dhe përvoja unike, objektivi ynë i lidhjes globale për të gjithë është diçka që e përjetojmë çdo ditë.

Vlerat

Themeluesit

Abraham Burak - Bashkëthemeluesi, shefi i operacioneve të Airalo

Abraham Burak

Bashkëthemeluesi, shefi i operacioneve të Airalo

Ahmet Bahadır Özdemir - Bashkëthemeluesi, shefi ekzekutiv i Airalo

Ahmet Bahadır Özdemir

Bashkëthemeluesi, shefi ekzekutiv i Airalo

Ekipi

Ejani dhe njihuni me ekipin e Airalo! Ekipi ynë rritet vazhdimisht në gjiret tona kryesore në Singapor, Stamboll dhe Toronto. Kemi kolegë në mbarë botën që vazhdojnë ta bëjnë Airalo një organizatë të mrekullueshme. 

Ekipi

mbi 200

Madhësia e ekipit

44+

Vendet

6

Kontinentet

Kontakti

Kontakti

Po merresh me një histori? Do të na pëlqente ta dëgjonim!

KONTAKTO EKIPIN TONË TË MEDIES