Airalo | About Airalo image
Pronësia
Ndjeshmëria
Autenticiteti
Përsëritja
Krijoni kuptimin tuaj

Krijoni kuptimin tuaj

Krijoni kuptimin tuaj

Ne ndajmë një qëllim thelbësor dhe të përbashkët në Airalo: minimizimin e dhimbjes dhe rritjen e kënaqësisë së njerëzve që duan të lidhen në mbarë botën. Me një riafirmim konstant të këtij qëllimi të përbashkët, ne zbulojmë dhe ndjekim aspiratat tona individuale për të vazhduar jetët tona në mënyrën më domethënëse, produktive, të kontrolluar dhe dinjitoze drejt një intelekti personal dhe pjekurie emocionale.

Më shumë vlerë, më pak shpërdorim

Më shumë vlerë, më pak shpërdorim

Më shumë vlerë, më pak shpërdorim

Ne jemi çdo ditë të angazhuar në punën e ndërlikuar të thjeshtimit të produktit tonë dhe planit të organizimit. Për të luftuar forma të ndryshme të mbetjeve dhe forcave të masës numerike dhe për të ndërtuar një Airalo të shpejtë por edhe të matur, të gjerë por edhe të zgjuar, të dalluar por edhe të plotë. Ne vazhdojmë ta injektojmë ekzistencën e njohurive dhe aftësive të reja në punën tonë.

Raportojini vetes dhe botës

Raportojini vetes dhe botës

Raportojini vetes dhe botës

Çdo anëtar i ekipit Airalo është së pari dhe mbi të gjitha përgjegjës për mbikëqyrjen dhe kritikën e tij të brendshme. Ne shkëlqejmë nëpërmjet vetë-monitorimit dhe turpërimit të shëndetshëm për atë që ishim dje. Ne aspirojmë të krijojmë punën tonë individuale në një mënyrë që mund të jetë e paraqitshme për këdo dhe në çdo kohë. Në të njëjtën kohë, ne e njohim rëndësinë e ekspozimit ndaj mekanizmave të dobishme të kontrolleve dhe balancave, rishikimit, përshtypjeve dhe kontrollit.

Veproni në mënyrë proaktive

Veproni në mënyrë proaktive

Veproni në mënyrë proaktive

Ne e ndajmë forcën dhe energjinë tonë të kufizuar për të ndjekur me qetësi dhe në mënyrë proaktive rrugën e Airalo-s. Ne fokusohemi në ndërtimin e botës rreth nesh bazuar në axhendën tonë në vend që të shpërqendrohemi, të mbytemi ose të reagojmë kundër punës së të tjerëve. Ne shmangim vetëkënaqësinë dhe njëkohësisht evoluojmë dhe gjejmë gjuhën e përbashkët me çdo gjë fisnike dhe novatore.

Motivoni nga brenda, korrni nga jashtë

Motivoni nga brenda, korrni nga jashtë

Motivoni nga brenda, korrni nga jashtë

Për të krijuar një ndikim afatgjatë dhe rezistent, ne veprojmë me parimin që shpërblimet e jashtme varen nga besimi te vlerat e qenësishme të përsosjes së shërbimit tonë për përdoruesit dhe anëtarët e ekipit të Airalo-s. Miratimin dhe aprovimin e të tjerëve e shohim si një prej kritereve pranuese të punës sonë, por jo si motivin e mëpasshëm për të instrumentalizuar përpjekjet tona.

Të punuarit në Airalo

Mëso më shumë rreth të punuarit në Airalo

RRETH TË PUNUARIT NË AIRALO