Hoe kan ik data besparen op mijn iOS-apparaat?

De databesparingsmodus inschakelen

Apple-gebruikers met iOS 13 en hoger kunnen de databesparingsmodus inschakelen om mobiele data te beperken en te besparen. De databesparingsmodus is beschikbaar voor mobiele data en wifi, en je kunt ze apart activeren.

Volg deze stappen om aan de slag te gaan en houd er rekening mee dat jouw provider andere instellingen kan hebben voor de databesparingsmodus.

1. GA naar Instellingen en TIK op Mobiel netwerk.
  2. TIK op je voorkeurssimkaart.
  3. TIK op Datamodus.
  4. SCHAKEL Databesparingsmodus in.

Wifi-assistentie en iCloud-reservekopie uitschakelen

Wifi-assistentie en iCloud-reservekopie kunnen standaard ingeschakeld zijn. Als je niet wilt dat je iOS-apparaat verbonden blijft met het internet wanneer je een slechte wifi-verbinding hebt, kun je wifi-assistentie uitschakelen. Tegelijkertijd kan het uitschakelen van iCloud-reservekopie je helpen je dataverbruik te minimaliseren.

1. GA naar Instellingen en TIK op Mobiel netwerk.
  2. SCROL omlaag en SCHAKEL Wifi-assistentie en iCloud-reservekopie uit.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We helpen je graag verder!