Impact

Als wereldwijde organisatie heeft Airalo geïnvesteerd in vele initiatieven om de gezondheid, de veiligheid, de duurzaamheid en het welzijn van anderen te bevorderen.

Wereldwijde gelijkheid verschijnt in vele vormen. In de kern van onze organisatie geloven we in het brengen van wereldwijde connectiviteit naar iedereen op aarde. Welke technologie u ook bezit en waar u zich ook bevindt, ons doel bestaat eruit iedereen te verbinden. De vrijheid om technologie ten volle te gebruiken is langzaam veranderd van een voorrecht in een noodzaak naarmate we meer met elkaar verbonden raken.

Terwijl we naar een digitale toekomst toewerken, blijven we milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen promoten die de behoefte aan plastic en het afval van conventionele simkaarten verminderen.

Hier zijn de initiatieven die we leiden: 

Impact

Hulp

Als bedrijf dat zich inzet voor wereldwijde connectiviteit, zijn we altijd op zoek naar manieren om onze telecominfrastructuur en partnerschappen te gebruiken om connectiviteit te brengen waar nodig.

We hebben datadiensten geleverd voor:

Hulp
Oekraïne

Het "Help Ukraine Connect"-fonds, 2022

Het Airalo-team heeft het Help Ukraine Connect-fonds opgericht om de miljoenen Oekraïners te steunen die door de oorlog ontheemd zijn geraakt. De ingezamelde fondsen gaan rechtstreeks naar Oekraïners die in deze moeilijke tijden toegang tot data nodig hebben.

Myanmar

De burgerlijke onrust in Myanmar, 2021

Tijdens de burgerlijke onrust en het conflict in Myanmar was de beschikbaarheid van telecommunicatie schaars en hadden de meeste burgers geen toegang tot essentiële SIM-middelen. Gelukkig waren de eSIM-diensten van Airalo nog steeds operationeel. We werden snel de toonaangevende oplossing voor data in de regio. Airalo zette tijd, geld en middelen in om Myanmar verbonden te houden met de rest van de wereld.

Australië

De Australische bosbranden, 2020

Het Airalo-team mobiliseerde zich om een hulpfonds op te richten, waarbij alle opbrengsten van de verkoop van Australische eSIM's naar de zwaarst getroffenen van de tragische natuurramp van de Australische bosbranden gaan.

Onderwijs

Het Children Fund van Airalo was een initiatief dat voortkwam uit samenwerking met Children International, een wereldwijde non-profitorganisatie voor het sponsoren van kinderen.

Het Airalo-fonds financiert kinderen in ontwikkelingslanden en helpt hen te voorzien in voedsel, water, onderdak en onderwijs. Ons doel bestaat eruit voor elke nieuwe medewerker van het bedrijf een nieuw kind te sponsoren. Door Airalo te laten groeien hopen we een betere toekomst voor deze kinderen op te bouwen.

Onderwijs

Zuiver water

Airalo sponsorde de plattelandsstad Babou in Kameroen door een waterput te bouwen in het centrum van de stad.

Iedere dag lijden miljoenen mensen op het platteland in heel Afrika onder het gebrek aan toegang tot zuiver en veilig water. Wereldwijd heeft nog steeds 1 op de 9 mensen geen toegang tot zuiver water, maar in veel Afrikaanse regio's is dat 8 op de 9. Water is een dagelijkse en verlammende uitdaging. Zonder water kan men geen voedsel verbouwen, niet gezond blijven, niet naar school en niet blijven werken. Voor kinderen die naar school horen te gaan, is het een last die hen in armoede gevangen houdt. Toegang tot veilig water zal de eerste barrière voor een beter leven doorbreken en problemen omzetten in mogelijkheden en zo onderwijs, economische kansen en een betere gezondheid ontsluiten.

Zuiver water

Milieuduurzaamheid

Plastic vormt een enorme belasting voor de planeet. We zijn er trots op dat we een product hebben ontwikkeld dat de behoefte aan plastic simkaarten en hun verpakking drastisch vermindert.

Er worden elk jaar meer dan 4 miljard simkaarten gemaakt, dat staat gelijk aan miljoenen tonnen plastic die worden gebruikt en weggegooid, liters brandstof en steeds beperktere bronnen die in het productieproces worden gebruikt.

Terwijl de rest van de wereld streeft naar duurzamere productie- en distributiepraktijken, is Airalo vastbesloten voortdurend nieuwe en innovatieve manieren te vinden om onze eigen ecologische voetafdruk te verkleinen.

Milieuduurzaamheid

Wil je meer informatie over Airalo?