Airalo | About Airalo image

Over Airalo

Heeft u ooit een enorme rekening voor roaming ontvangen na een reis naar het buitenland? Heeft u ooit de telefoonontvangst of connectiviteit verloren tijdens het reizen en wanhopig gezocht naar gratis wifi? Heeft u tijd verspild met het angstvallig zoeken naar een verkoper van simkaarten op de luchthaven? We hebben al deze dingen meegemaakt, daarom hebben we Airalo opgericht.

Over Airalo

De eSIM-oplossing

Airalo is 's werelds eerste eSIM-winkel die de pijn van hoge roamingsrekeningen oplost door u toegang te geven tot eSIM's (digitale simkaarten). Met eSIM's van Airalo kunt u een digitaal datapakket uit meer dan 200 landen/regio's downloaden en installeren en bent u overal ter wereld verbonden zodra u landt.

De eSIM-oplossing

Onze missie

De missie van Airalo bestaat uit het bieden van wereldwijde dataconnectiviteit aan alle reizigers. We zijn er om u te bevrijden van de roaminglimieten en te herstellen wat al jaren kapot is.

We hechten veel waarde aan diversiteit, inclusie en gelijkheid. Ons team is verspreid over meer dan 44 landen en 6 continenten. Wat ons allemaal bindt is onze verplichting om de manier waarop u contact maakt te veranderen.

Onze missie

Snelle weetjes

gebruikers

Meer dan 10 miljoen

(Maart 2024)

2019

jaar van oprichting

Dekking in meer dan

200 landen

en regio's

Serie A

$ 5,4 miljoen

Serie B

$ 60 miljoen

Impact

Als wereldwijde organisatie streeft Airalo ernaar het leven van zo veel mogelijk mensen te beïnvloeden en te verbeteren, waaronder initiatieven zoals ons Initiatief voor zuiver water in Kameroen, ons werk met Children International om kinderen in ontwikkelingslanden te sponsoren en verschillende hulpfondsen die we organiseerden voor Oekraïne, Myanmar en Australië.

Impact

Waarden

Airalo is een organisatie die waarde hecht aan diversiteit, inclusie, en gelijkheid. Als internationale organisatie die meerdere continenten omspant, met verschillende achtergronden en unieke ervaringen, is ons doel van wereldwijde connectiviteit voor iedereen iets waar we elke dag naar streven.

Waarden

Oprichters

Abraham Burak - Medeoprichter, COO Airalo

Abraham Burak

Medeoprichter, COO Airalo

Ahmet Bahadır Özdemir - Medeoprichter, CEO Airalo

Ahmet Bahadır Özdemir

Medeoprichter, CEO Airalo

Team

Maak kennis met het Airalo-team! Ons team groeit voortdurend, verspreid over onze belangrijkste hubs in Singapore, Istanboel en Toronto. We hebben teamleden over de hele wereld die van Airalo een geweldige organisatie blijven maken. 

Team

200+

Grootte van het team

44+

Landen

6

Continenten

Neem contact op

Neem contact op

Werk je aan een verhaal? We staan je graag te woord!

ONS MEDIATEAM CONTACTEREN