Wat is het Airalo-loyaliteitsprogramma?

Het Airalo-loyaliteitsprogramma beloont gebruikers voor elke eSIM-aankoop. Nieuwe gebruikers beginnen als Reizigers en verdienen 5% cashback. Ze kunnen hun positie binnen het loyaliteitssysteem verbeteren en bij elke aankoop meer extraatjes ontgrendelen. Het hoogst haalbare niveau is de Platina reiziger, die 10% cashback geeft. 

Cashbackbeloningen worden als Airmoney bijgeschreven op de accounts van gebruikers. Airmoney is een digitale valuta die gelijk staat aan een percentage van de transactiewaarde. De hoeveelheid Airmoney die wordt toegekend, varieert afhankelijk van het lidmaatschapsniveau van de gebruiker binnen het loyaliteitsprogramma.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de verschillende niveaus van het loyaliteitsprogramma?

  1. Reiziger: Nieuwe gebruikers ontvangen een beloning van 5% Airmoney.

  2. Zilveren reiziger: Bij uitgave van $ 20,00 in USD (of een equivalent daarvan) ontvangt de gebruiker een beloning van 6% Airmoney voor elke aankoop.
  3. Gouden reiziger: Bij uitgave van $ 70,00 in USD (of een equivalent daarvan) ontvangt de gebruiker een beloning van 7% Airmoney voor elke aankoop.
  4. Platina reiziger: Bij uitgave van $ 200,00 in USD (of een equivalent daarvan) ontvangt de gebruiker een beloning van 10% Airmoney voor elke aankoop.

Let op, Airmoney-beloningen worden automatisch bijgeschreven op de accounts van gebruikers op basis van hun lidmaatschapsniveaus en bijbehorende transactiebedragen. Daarnaast kan Airmoney niet beloond worden als er een kortingsbon of doorverwijsbeloning is toegepast op de aankoop. 

Airmoney is bovendien gekoppeld aan de Amerikaanse dollar (USD). Airalo gebruikt een service van derden om wisselkoersen te berekenen. De bedragen om elk lidmaatschapsniveau te bereiken, kunnen verschillen voor andere valuta.

Is registratie verplicht voor het loyaliteitsprogramma?

Registreren als Airalo-gebruiker (via de app of website) is verplicht om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma. Zodra je een account aangemaakt hebt, verdien je automatisch extraatjes op basis van je transacties.

Wat zijn de voordelen van het loyaliteitsprogramma?

Door deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma kun je profiteren van verschillende voordelen, waaronder het ontvangen van Airmoney als cashback voor je transacties. De cashbackpercentages verschillen afhankelijk van je lidmaatschapsniveau.

Het programma bestaat uit vier lidmaatschapsniveaus: Reiziger, Zilveren reiziger, Gouden reiziger en Platina reiziger. Elk niveau biedt een verschillend cashbackpercentage: respectievelijk 5%, 6%, 7% en 10%. Naarmate je verder komt in de verschillende lidmaatschapsniveaus, krijg je toegang tot extra voordelen, zoals het voldoen aan specifieke uitgavenvereisten en exclusieve promoties die je promotie naar het volgende lidmaatschapsniveau vergemakkelijken.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We helpen je graag verder!

Gerelateerde vragen

Andere onderwerpen

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op en onze klantenservice contacteert je zo snel mogelijk terug.
Stuur ons een bericht
Copyright Airalo © 2021
  • x