Hoe weet ik welke eSIM data verbruikt?

Zo kun je zien welke van je eSIM's data verbruiken:

Op iOS:

Volg deze stappen om te controleren welke eSIM is geselecteerd voor data:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Tik op Mobiel.
  3. Ga naar Mobiele data om te zien welk abonnement voor data wordt gebruikt

Als je meerdere eSIM's geïnstalleerd hebt, geeft je apparaat de beschikbare abonnementen weer zolang ze "Aan" staan onder Mobiele abonnementen.

Op Android-apparaten:

(Let op: deze stappen kunnen verschillen afhankelijk van je apparaat. Deze stappen zijn niet van toepassing op Samsung-apparaten).

1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Ga naar Netwerk en internet.
  3. Ga naar Mobiele netwerken om de actieve abonnementen te vinden

Als je meerdere eSIM's geïnstalleerd hebt, geeft je apparaat aan welke eSIM wordt gebruikt door het label ervan weer te geven. Je eSIM-label is de bijnaam die je bij de installatie voor je eSIM hebt gekozen.

Op Samsung-apparaten:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Verbindingen
  3. Ga naar SIM-beheer
  4. Scroll omlaag en controleer onder Voorkeurs-SIM's welke lijn is geselecteerd onder Mobiele gegevens.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning.