Hoe kan ik een eSIM van mijn iOS-apparaat verwijderen?

Je kunt eSIM's veilig van je apparaat verwijderen als:

Er geen actief datapakket meer is voor de eSIM

  • Als je een eSIM van Airalo koopt, wordt deze altijd geleverd met een datapakket dat klaar is om geactiveerd te worden. In je account (in de Airalo-app of op de Airalo-website) kun je zien of er nog een actief datapakket is voor je eSIM (nog niet verlopen). Verwijder in dat geval de eSIM niet van het apparaat.

Je deze niet langer nodig hebt

  • Sommige eSIM's van Airalo kunnen maar één keer gebruikt worden en kunnen niet opgewaardeerd worden. Je kunt deze eSIM's na gebruik verwijderen. 
  • Als je een eSIM hebt die je niet meer wilt gebruiken, kun je die ook veilig verwijderen.  

Je nieuwe eSIM voor hetzelfde land/regio is

  • Als je een eSIM koopt in de winkel, ontvang je telkens een nieuwe eSIM. De nieuwe eSIM moet altijd geïnstalleerd worden. Het is altijd het beste om met een schone lei te beginnen om verwarring te voorkomen over welke eSIM in het apparaat zit. 

Om je eSIM's van het apparaat te verwijderen, ga je naar de mobiele instellingen van je apparaat, tik je op de eSIM die je wilt verwijderen en selecteer je "Mobiel dataplan verwijderen". Afhankelijk van het apparaat kan het ook "eSIM verwijderen", "Mobiel abonnement verwijderen" of iets dergelijks zijn.

Voor de stapsgewijze instructies voor het verwijderen van eSIM’s van iOS-apparaten verwijzen we je naar ‘Hoe kan ik een eSIM van mijn iOS-apparaat verwijderen?’.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning.   

Gerelateerde vragen

Andere onderwerpen

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op en onze klantenservice contacteert je zo snel mogelijk terug.
Stuur ons een bericht
Copyright Airalo © 2021
  • x