Hoe wijzig ik mijn eSIM-label?

Bij de meeste telefoons kun je meerdere eSIM-profielen opslaan en indien nodig er tussen wisselen.

Tijdens de installatie van de eSIM geeft je apparaat je nieuwe eSIM automatisch een label. Daarna kun je naar de instellingen van je apparaat gaan en deze wijzigen.

We raden je aan een naam te kiezen waarmee je de eSIM gemakkelijk herkent (bijvoorbeeld "eSIM Italië" of "eSIM Airalo").

Volg deze stappen om een eSIM-label op je iOS- of Android-apparaat te wijzigen.

iOS-apparaaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Mobiel netwerk of Mobiele data.
  3. TIK onder Simkaarten op de eSIM die je wilt bewerken.
  4. TIK op Label mobiel abonnement.
  5. TIK op het standaard eSIM-label.
  6. WIJZIG DE NAAM in het veld Aangepast label.

Samsung Galaxy-apparaaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Verbindingen.
  3. TIK op SIM-beheer.
  4. TIK op het eSIM-profiel dat je wilt bewerken.
  5. WIJZIG DE NAAM van de eSIM.
  6. TIK op Gereed zodra je de naam van de eSIM gewijzigd hebt.

Google Pixel-apparaaten

1. GA naar Instellingen.
  2. TIK op Netwerk en internet.
  3. TIK op Simkaarten en kies de gewenste eSIM die je wilt bewerken.
  4. TIK op het potloodsymbool.
  5. WIJZIG DE NAAM van de eSIM (je kunt ook de kleur van het label wijzigen).
  6. TIK op Opslaan wanneer je de naam van de eSIM gewijzigd hebt.

De naam van je eSIM moet nu gewijzigd zijn op je apparaat. Maak je geen zorgen als je van gedachten verandert, je kunt een eSIM-label zo vaak wijzigen als je wil.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We helpen je graag verder!