Kan ik gebeld worden op mijn primaire nummer?

Ja, je primaire nummer zou oproepen moeten kunnen ontvangen als je apparaat toestaat dat je tegelijkertijd een SIM en eSIM activeert. Als je een iPhone gebruikt, hebben bepaalde modellen de Dual SIM Dual Standby (DSDS) technologie waarmee je tegelijkertijd met zowel je fysieke simkaart als eSIM verbonden kunt blijven.  Het aantal eSIM's dat op je apparaat actief kan zijn, is echter afhankelijk van het apparaatmodel. Met iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 en iPhone 13 mini kun je Dual SIM gebruiken met twee actieve eSIM's of een nano-simkaart en een eSIM. iPhone 12-modellen, iPhone 11-modellen, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR beschikken over Dual SIM met een nano-simkaart en een eSIM, maar er kan maar één eSIM tegelijk actief zijn. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van je apparaat. Onthoud ook dat afhankelijk van je provider dataroamingkosten van toepassing kunnen zijn op de beldiensten Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning.