Кога е безопасно да махна eSIM от устройството си?

Можете безопасно да премахнете eSIM от устройството си, когато:

Вече няма активен пакет за данни за eSIM

  • Когато купувате eSIM от Airalo, тя винаги идва с пакет pd данни, който е готов за активиране. Можете да видите това в профила си (в приложението или уебсайта на Airalo), ако все още има активен пакет за данни за вашата eSIM (все още валиден). Ако случаят е такъв, моля, не изтривайте eSIM от устройството.

Вече нямате нужда от нея

  • Някои eSIM от Airalo могат да се използват само веднъж и не могат да се допълват. Можете да махнете тези eSIM, след като ги използвате. 
  • Ако имате eSIM, която вече не планирате да използвате, също можете спокойно да я премахнете.  

Новата ви eSIM е за същата страна/регион

  • Когато купувате eSIM от магазина, всеки път ще получавате нова eSIM. Новата eSIM винаги ще трябва да бъде инсталирана. Винаги е най-добре да започнете инсталирането на чисто, за да избегнете объркване относно това коя eSIM е в устройството. 

За да премахнете eSIM от устройството, отидете в „Мобилни настройки“ на устройството, докоснете eSIM, която искате да изтриете, и изберете „Премахване на плана за мобилни данни“. В зависимост от устройството това може да бъде и „Премахване на eSIM“, „Изтриване на мобилен план“ или нещо подобно.

За поетапни инструкции за премахване на eSIM от устройства с iOS, моля, вижте „Как мога да премахна eSIM от моето устройство с iOS?“.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с екипа за поддръжка.

 

 

 

 

Свързани въпроси

Други теми

Все още имате нужда от помощ?

Свържете се с нас и нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас на мига.
Изпратете ни съобщение
Авторско право Airalo © 2021 г.
  • x