Hogyan távolíthatok el egy eSIM-et az iOS eszközömről?

Biztonságosan eltávolíthatod az eSIM-eket az eszközödről, amikor…

... már nincs aktív adatcsomag az eSIM-hez

  • Amikor egy eSIM-et vásárolsz az Airalótól, mindig egy aktiválásra kész adatcsomaggal érkezik. A fiókodban láthatod (az Airalo appban vagy a honlapon), hogy van-e még aktív adatcsomag az eSIM-edhez (még nem járt le). Ha ez a helyzet, ne töröld le az eSIM-et az eszközödről.

... már nincs rá szükséged

  • Az Airalo egyes eSIM-ei csak egyszer használatosak, és nem lehet őket feltölteni. Ezeket az eSIM-eket használat után eltávolíthatod. 
  • Ha van egy olyan eSIM-et, amelyiket már nem tervezed használni, azt is biztonságosan eltávolíthatod.  

... az új eSIM-ed ugyanarra az országra/régióra szól

  • Amikor egy eSIM-et vásárolsz az áruházból, minden alkalommal új eSIM-et kapsz. Az új eSIM-et mindig telepíteni kell majd. Jó mindig tiszta lappal indítani a telepítést, hogy elkerüld az azzal kapcsolatos félreértéseket, melyik eSIM van az eszközön. 

Ahhoz, hogy eltávolítsd az eSIM-eidet az eszközről, lépj be az eszközöd mobilbeállításaiba, koppints az eSIM-re, amelyiket törölni szeretnéd, majd válaszd a „Mobiladat-csomag eltávolítása” opciót. Az eszköztől függően ez lehet „eSIM eltávolítása”, „Mobilcsomag törlése” vagy valami hasonló.

Az eSIM-kártyák iOS-eszközökről való eltávolítására vonatkozó lépésről lépésre a következő részben található:Hogyan távolíthatok el eSIM-et az iOS-eszközről eszköz?'.

Ha kérdése van, forduljon bizalommal az ügyfélszolgálathoz.  

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x