Hoe kan ik mijn huidige gegevensgebruik controleren?

Je kunt je huidige gegevensverbruik terugvinden in het Airalo-account en in de apparaatinstellingen.

1. Open je Airalo-account
  2. Ga naar Mijn eSIM’s
  3. Kies de eSIM waarvoor je het gegevensgebruik wilt controleren
  4. Indien beschikbaar toont de gegevensbalk de hoeveelheid resterende gegevens. Anders moet je te werk gaan zoals geadviseerd onder “GEGEVENSGEBRUIK”.

Op iOS:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Mobiele gegevens
  3. De hoeveelheid gebruikte gegevens is te vinden onder Roaming huidige periode.

Je kunt hier ook de instructies van de Apple-website bekijken.

Op Android:

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Netwerk en internet
  3. Tik op Gegevensgebruik of Mobiel netwerk

Je kunt je gegevensgebruik vinden onder Mobiel.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning.