Cum pot elimina un eSIM de pe dispozitivul meu iOS?

Puteți elimina în siguranță eSIM-urile de pe dispozitiv atunci când:

Nu mai există un pachet de date activ pentru eSIM

  • Când cumpărați un eSIM de la Airalo, acesta vine întotdeauna cu un pachet de date pregătit de activare. Puteți vedea acest lucru din contul dvs. (din aplicație sau pe site-ul web Airalo) dacă există încă un pachet de date activ pentru eSIM-ul dvs. (încă nu a expirat). Dacă este încă activ, vă rugăm să nu ștergeți eSIM-ul de pe dispozitiv.

Nu mai aveți nevoie de el

  • Unele eSIM-uri de la Airalo sunt de unică folosință, nu pot fi reîncărcate. Puteți elimina aceste eSIM-uri după ce le utilizați. 
  • Dacă aveți un eSIM pe care nu mai plănuiți să îl utilizați, îl puteți elimina în siguranță.  

Noul eSIM este pentru aceeași țară/regiune

  • Când cumpărați un eSIM din magazin, veți primi un eSIM nou de fiecare dată. Orice eSIM nou va trebui instalat. Este bine ca întotdeauna să efectuați o instalare nouă, pentru a evita confuziile cu privire la ce eSIM se află în dispozitiv. 

Pentru a elimina eSIM-urile de pe dispozitiv, navigați la Setări telefonie mobilă/celulară pe dispozitiv, atingeți eSIM-ul pe care doriți să îl ștergeți și selectați „Eliminare plan de date mobile”. În funcție de dispozitiv, poate fi și „Eliminare eSIM”, „Ștergere plan mobil” sau ceva similar.

Pentru instrucțiunile pas cu pas despre cum să eliminați eSIM-urile de pe dispozitivele iOS, consultați „Cum pot elimina un eSIM de pe iOS-ul meu dispozitiv?'.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați asistența.  

Întrebări similare

Alte subiecte

Încă aveți nevoie de ajutor?

Luați legătura cu noi și echipa noastră de asistență pentru clienți vă va răspunde imediat.
Trimiteți-ne un mesaj
Copyright Airalo © 2021
  • x