Si ta shkarkoj aplikacionin Airalo?

Aplikacionin mund ta shkarkoni nga Apple App Store (iOS) dhe Google Play Store (Android)

Aplikacioni Airalo shkarkohet pa pagesë. Mund të blini një eSIM pa aplikacion, por duhet të shkarkoni aplikacionin për të instaluar, aktivizuar dhe përdorur një eSIM.

Nëse keni pyetje, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Do t'ju asistojmë me kënaqësi. 

 

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x