Eksploro një botë mundësish.

Gati për aventurën tënde të ardhshme? Bashkohu në misionin tonë për të ndërtuar portën drejt lidhjes së menjëhershme me botën anembanë.

SHFAQ TË GJITHA VENDET E TË LIRA
Airalo | Airalo Careers | Working at Airalo image
Njerëzit tanë

Njerëzit tanë

Personeli ynë është i shpërndarë në mbi 44 shtete dhe gjashtë kontinente. Ajo çfarë na bashkon është përkushtimi ynë për të ndryshuar mënyrën sesi lidheni.

Vlerat tona

Vlerat tona

Ne vlerësojmë diversitetin, gjithëpërfshirjen dhe barazinë. Organizata jonë shtrihet në shumë kontinente, me tradita të ndryshme dhe përvoja unike.

Misioni ynë

Misioni ynë

Misioni i Airalo është të ndërtojë portën drejt lidhjes së menjëhershme në mbarë botën. Jemi këtu për ta çliruar botën nga kufijtë e roaming-ut dhe për t'i ndihmuar të gjithë të lidhen nga çdo cep.

Përfitimet e të punuarit me ne

box with icon

Mjetet dhe teknologjia

box with icon

Pagesë për punën nga distanca

box with icon

Punoni nga kudo

box with icon

Krediti i mirëqenies

box with icon

Përfitime të kujdesit shëndetësor

box with icon

Airmoney

box with icon

Pushime fleksible

box with icon

Trajnimi dhe zhvillimi

box with icon

Akademia Airalo

Kompani globale

Kemi kolegë nëpër botë që vazhdojnë ta bëjnë Airalo një organizatë të mrekullueshme.

Kompani globale

Departamentet

Procesi ynë i rekrutimit

1

Aplikimi

E gjetët punën e ëndrrave në Airalo? Hidhni hapin e parë dhe aplikoni për rolin ose rolet që ju interesojnë! Pasi të keni aplikuar, prisni përgjigjen tonë brenda një jave.

2

Intervista

Nëse gjithçka shkon mirë, do të caktojmë një seri intervistash me ekipin e Airalo. Bëhuni kureshtar, bëni pyetje dhe më e rëndësishmja, jini vetvetja. Duam të sigurohemi që të përputhet mirë për këdo.

3

Vendimi

Pas intervistave, ekipi ynë i punësimit do të përcaktojë nëse jeni kandidati i duhur për rolin. Nëse keni sukses, do ta zyrtarizojmë dhe do t'ju ftojmë t'i bashkoheni ekipit të Airalo.

Bëhu pjesë e ekipit Airalo

Duam të punësojmë! Gjej punën e ëndrrave me Airalo.

SHFAQ TË GJITHA VENDET E TË LIRA