Si mund ta përdor kodin e zbritjes?

Mund të merrni një kod zbritjeje te airalo.com ose në aplikacionin Airalo. 

Në faqen e internetit të Airalo-s:

Shko në faqen e internetit të Airalo-s >>

Hyni në llogarinë tuaj Airalo >> Zgjidhni një eSIM >>

Kliko "BLE TANI">> Kliko Shlyej kodin e zbritjes në faqen e arkës >>

Futni kodin e zbritjes dhe klikoni Shpejto >>    

Në aplikacionin Airalo:

Hapni aplikacionin Airalo >>

Hyni në llogarinë tuaj Airalo >>

Zgjidh një eSIM >>
Prekni "BLI TANI">>

Përzgjidh “Apliko kodin/Përdor Airmoney">>

Futni kodin dhe prekni “Zbato”

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x