A ka një kartë eSIM për shtetin që dëshiroj unë?

Ka shumë gjasa që ne të kemi kartën eSIM që po kërkoni! Airalo ka mbulim në mbi 200 shtete dhe rajone! Vizitoni faqen tonë kryesore ose shkarkoni aplikacionin Airalo falas në Apple App Store (iOS) ose Google Play Store (Android) dhe futni shtetin e dëshiruar për të parë një listë me plane të disponueshme për kartën eSIM. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x