Çfarë të bëj kur një kartë eSIM nuk është më në gjendje?

Ndonjëherë, kartat tona eSIM nuk janë më në gjendje. Nëse karta eSIM që doni të blini është listuar si "nuk është në gjendje", mund të regjistroheni për t'u njoftuar kur të jetë e disponueshme për blerje. 

 1. Vizitoni faqen e interneti të Airalo-s ose hapni aplikacionin Airalo në pajisjen tuaj.
 2. Zgjidhni kartën eSIM që doni të blini. Nëse karta eSIM është e padisponueshme, do të bëhet ngjyrë gri dhe do të etiketohet "Karta eSIM nuk është në gjendje".
 3. PREKNI “Karta eSIM nuk është në gjendje”.
 4. PREKNI "Më njofto kur të jetë e disponueshme" për të marrë njoftime shtytëse kur karta eSIM të jetë sërish në gjendje. Nëse dëshironi të merrni një njoftim me email, bëjeni butonin AKTIV.
 5. Më pas, prekni "Më njofto".

Nëse i keni aktivizuar njoftimet dhe nuk dëshironi t'i merrni më, është e lehtë t'i çaktivizoni.

 1. Vizitoni faqen e interneti të Airalo-s ose hapni aplikacionin Airalo në pajisjen tuaj.
 2. Zgjidhni kartën eSIM për të cilën po merrni njoftime.
 3. PREKNI “Karta eSIM nuk është në gjendje”.
 4. PREKNI “Mos më njofto”.
 5. Më pas, PREKNI "Mos më njofto".

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x