Kur duhet ta verifikoj identitetin tim?

Disa shtete kërkojnë nga klientët që të kryejnë procesin “Njih klientin tënd” (KYC) përpara se të aktivizojnë një shërbim të ri telekomunikacioni. eKYC është një proces verifikimi KYC pa letra ku identiteti dhe adresa e abonentit verifikohen elektronikisht. Kjo do të thotë që do t'ju kërkohet të verifikoni identitetin duke ngarkuar një dokument. Nëse karta juaj eSIM kërkon një proces eKYC, do të thuhet përpara blerjes si më poshtë.    Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x