Kur mund ta instaloj kartën time eSIM?

Në mënyrë që të dini se ku ta vendosni kartën tuaj eSIM, duhet të jeni në dijeni për politikën e aktivizimit. Shumica e kartave eSIM aktivizohen vetëm në destinacion me t'u lidhur me një rrjet të mbështetur. Nga ana tjetër, ka karta eSIM që aktivizohen në çast sapo të vendosen, pavarësisht vendndodhjes.

Si ta di kur do të aktivizohet karta ime eSIM?

Duhet të shikoni politikën e aktivizimit të kartës suaj eSIM. Para blerjes:

  • Kërkoni shtetin për të cilin dëshironi të blini një kartë eSIM
  • Zgjidhni kartën eSIM që dëshironi
  • Kontrolloni “Informacionet shtesë”
  • Prekni “Shfaq më shumë” për të gjetur “Politikën e aktivizimit”

Pas blerjes:

  • Shkoni te “Kartat e mia eSIM”> “Detajet”> “Shfaq më shumë”> “Politika e aktivizimit”

Politika e aktivizimit do të jetë një nga më poshtë

  • "Periudha e vlefshmërisë fillon kur karta eSIM lidhet me një nga rrjetet e mbështetura": Kjo do të thotë që mund ta instaloni kartën eSIM përpara se të udhëtoni pa e aktivizuar. Pasi të arrini në destinacion, mund ta lidhni duke aktivizuar linjën e kartave eSIM për aq kohë sa konfigurimi është bërë siç këshillohet në faqen e instalimit të kartës eSIM.
  • "Periudha e vlefshmërisë fillon pas instalimit": Kjo do të thotë që karta juaj eSIM do të aktivizohet menjëherë pasi ta instaloni, prandaj, periudha e vlefshmërisë do të fillojë edhe pse mund të mos jeni në destinacion.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes

 

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x