Kur skadon paketa e internetit në kartën time eSIM?

Data e skadimit të paketës së internetit varet nga vlefshmëria e kartës eSIM ose nga konsumi i internetit. Paketa juaj e të dhënave eSIM do të zgjasë për periudhën e paraqitur të vlefshmërisë, për sa kohë që nuk i konsumoni të gjitha të dhënat përpara kësaj. Periudha e vlefshmërisë fillon kur eSIM aktivizohet. Shumica e eSIM-ve do të aktivizohen kur eSIM e instaluar të lidhet me rrjetin e mbështetur në destinacion. Në varësi të eSIM, ajo mund të aktivizohet edhe në momentin e instalimit, pavarësisht nga vendndodhja juaj. Mund ta kontrolloni këtë informacion përpara blerjes duke shkuar te Informacion shtesë> Politika e aktivizimit.  Për të ditur se kur është koha më e mirë për të instaluar eSIM-in tuaj, ju lutemi kontrolloni Kur mund ta instaloj eSIM-in tim? Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të kontakto me mbështetjen.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x