Si mund ta instaloj një kartë eSIM në pajisjen time Samsung Galaxy?

Jo të gjitha modelet Samsung Galaxy i pranojnë kartat eSIM, ndaj është një ide e mirë të kontrolloni nëse pajisja juaj i mbështet kartat eSIM përpara se të filloni. Ju lutemi ndiqni hapat në këtë artikull për të kontrolluar nëse pajisja juaj Galaxy mbështet eSIM.

Pasi të keni konfirmuar që pajisja juaj Samsung Galaxy i pranon kartat eSIM dhe operatori është zhbllokuar, mund t’i ndiqni këta hapa për të konfiguruar një kartë eSIM.

I. Përgatitja

 1. HYNI në llogarinë tuaj të Airalo-s.
 2. SHKONI te “Kartat e mia eSIM”.
 3. PREKNI butonin “Detajet” në kartën eSIM që doni të instaloni.
 4. TAP Instalo eSIM/Access Data.
 5. ZGJIDHNI metodën e preferuar të instalimit duke prekur "Direkt", "Kod QR" ose "Manuale". Për "Kodin QR" ose "Manualen", përdorni një pajisje tjetër për të shfaqur kodin QR ose për të kopjuar kodin e instalimit. 

II. Instalimi direkt

 1. Tek aplikacioni Airalo, SHKONI te “Kartat e mia eSIM”.
 2. PREKNI butonin “Detajet” në kartën eSIM që doni të instaloni.
 3. PREKNI “Instalo kartën eSIM/Ki qasje tek interneti”
 4. PREKNI “Direkt”, pastaj PREKNI “Instalo kartën eSIM”.
 5. PREKNI “Lejo”.
 6. Pasi karta eSIM të jetë instaluar me sukses, SHKONI te "Parametrat"
 7. TAP Lidhja.
 8. Prekni “Menaxheri i kartave SIM”.
 9. PREKNI "Internet celular" dhe zgjidhni kartën eSIM që instaluat.

III. Instalimi manual

 1. SHKONI te "Parametrat"
 2. PREKNI Lidhjet.
 3. PREKNI “Menaxheri i kartave SIM”.
 4. TAP Shto eSIM.
 5. PREKNI Skano kodin QR nga ofruesi i shërbimit.
 6. PREKNI “Fut kodin e aktivizimit”.
 7. FUTNI kodin e aktivizimit që gjendet te detajet e kartës eSIM në aplikacionin Airalo.
 8. TAP Lidhu.
 9. PREKNI “Shto”.
 10. Pasi karta eSIM të jetë instaluar, do të ridrejtoheni te faqja e “Parametrave”.
 11. LËVIZNI poshtë dhe PREKNI “Interneti celular”.
 12. ZGJIDHNI kartën eSIM që keni instaluar.

IV. Instalimi me kodin QR

 1. SHKONI te "Parametrat"
 2. PREKNI Lidhjet.
 3. PREKNI “Menaxheri i kartave SIM”.
 4. TAP Shto eSIM.
 5. PREKNI Skano kodin QR nga ofruesi i shërbimit.
 6. SKANONI kodin QR që gjendet te detajet e kartës eSIM në aplikacionin Airalo.
 7. TAP Shto.
 8. Pasi të instalohet karta eSIM, do të ridrejtoheni te faqja “Parametrat”.
 9. LËVIZNI poshtë dhe PREKNI “Interneti celular”.
 10. ZGJIDHNI kartën eSIM që keni instaluar.

Profili i kartës eSIM duhet të jetë instaluar tani në pajisjen Samsung Galaxy.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x