Si mund të gjej një kartë eSIM?

Mund të merrni një kartë eSIM onlinefaqen tonë të internetit airalo.com ose në aplikacionin Airalo.

Në faqen e internetit të Airalo-s:

1. Regjistrohuni për një llogari Airalo, ose regjistrohuni nëse keni tashmë një llogari. 2. Kërkoni karta të disponueshme eSIM për shtetin ose rajonin që dëshironi. 3. Zgjidhni planin tuaj të preferuar të të dhënave. 4. Zgjidhni metodën e pagesës, pranoni artikujt e kërkuar dhe klikoni "përfundo porosinë".

5. Do të drejtoheni te një faqe konfirmimi dhe do të merrni një email konfirmimi.  6. Shkoni te detajet e kartës eSIM për të parë kartën tuaj. Kartën tuaj eSIM mund ta gjeni edhe te skeda "Kartat e mia eSIM".

7. Instaloni eSIM-in tuaj të ri në pajisjen tuaj duke ndjekur udhëzimet nga faqja juaj e detajeve eSIM .
 

Në aplikacionin Airalo:

  1. Zgjidhni "Profilin" dhe shkoni te "Hyr ose regjistrohu për një llogari" në krye.

 

2. Në skedën "Dyqani", futni shtetin e dëshiruar për të kërkuar për karta të disponueshme eSIM.  

3. Zgjidhni kartën tuaj të preferuar eSIM.

 

4. Zgjidhni metodën e pagesës dhe prekni "Përfundo porosinë".

5. Shkoni te skeda eSIM-të e mia dhe trokitni lehtë mbi "Detajet"

 

6. Instaloni kartën e re eSIM në pajisjen tuaj duke ndjekur udhëzimet nga faqja "Instalo kartën eSIM/Ki qasje tek interneti".

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x