Si ta aktivizoj kartën eSIM në një iPhone ose iPad në Turqi?

Si ta aktivizoj kartën eSIM në një iPhone ose iPad në Turqi? Disa iPhone dhe iPad të blerë në Turqi raportohet se kanë eSIM të çaktivizuar si parazgjedhje. Nëse e keni blerë dhe aktivizuar pajisjen tuaj pas datës 23 qershor 2020, eSIM juaj do të aktivizohet pas konfigurimit dhe nuk keni nevojë të ndiqni këto udhëzime. Nëse nuk e keni të aktivizuar kartën eSIM, kontaktoni operatorin celular.  Udhëzimet e mëposhtme do t'ju ndihmojnë të aktivizoni eSIM për pajisjet që janë blerë përpara datës 23 qershor 2020. Duhet ta rivendosni pajisjen tuaj për të përfunduar procedurën e mëposhtme, ndaj krijoni një kopje rezervë përpara se të vazhdoni.

  1. Krijoni një kopje rezervë për pajisjen tuaj. Pastaj sigurohuni që të jetë e përditësuar në iOS ose iPadOS më të fundit. 
  2. Prekni “Parametrat” > “Të përgjithshme” > “Transfero ose rivendos”
  3. Prekni "Fshi të gjithë përmbajtjen dhe parametrat". 
  4. Kur t'ju kërkohet, futni kodin e kalimit ose fjalëkalimin e Apple ID. Më pas konfirmoni që doni ta fshini pajisjen tuaj.
  5. Pasi të përfundojë fshirja, rivendoseni iPhone-in ose iPad-in nga kopja rezervë.

Pasi të keni përfunduar, tani mund të konfiguroni një eSIM në iPhone ose iPad tuaj.  Për më tepër, ju lutemi kini parasysh që sipas rregullores lokale të Turqisë, për të përdorur shërbimet e të dhënave në roaming për 91 ditë (të grumbulluara) ose më shumë për periudhën 120 ditore, IMEI i pajisjes duhet të regjistrohet në qendrën qendrore. Regjistri i Identitetit të Pajisjeve të Turqisë. Ju këshillojmë të kontaktoni CEIR për më shumë informacion. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni kanalet tona të mbështetjes. Burimi: https://support.apple.com/en-us/HT211023

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x